7 Posisi Terbaik Untuk Zakar Bersaiz Kecil

Sudah cukup lama kaum lelaki dibiarkan untuk berasa sensitif tentang saiz zakar mereka! Percaya atau tidak, pepatah itu sememangnya benar; saiz tidak penting, tapi apa yang anda lakukan dengannya adalah penting. Zakar yang menonjol mungkin tidak akan menghasilkan hubungan seks yang baik, manakala memiliki zakar yang kecil pula tidak bermakna kehidupan seks akan menjadi membosankan. Kunci untuk mengadakan sesi hubungan asmara yang sangat nikmat pada setiap kalinya adalah kreativiti, berfikiran terbuka dan mencari posisi yang memberikan penembusan yang lebih mendalam sambil memaksimumkan rangsangan bagi semua titik-titik ghairah.

Kajian menunjukkan bahawa saiz purata zakar adalah antara 5.5-6.5 inci manakala “G-spot” berada pada maksimum 3 inci di dalam vagina. Kawasan faraj yang paling sensitif adalah di antara 1-2 inci ke dalam. Ini membuktikan bahawa orgasma yang sangat nikmat sentiasa dalam jangkauan tidak kira saiz alat anda. Berikut adalah senarai posisi seks terbaik untuk mencabar panjang kejantanan anda

Teknik “Modified Missionary” atau “Coital Alignment”

Teknik ini kelihatan seperti gaya “Missionary” yang biasa kecuali dengan satu perbezaan. Sebaik sahaja anda berbaring pelvik kepada pelvik, naikkan beberapa sentimeter sebelum menujah. Setelah berada di dalam faraj, gesekkan dan ayunkan ke atas dan ke bawah daripada meluncur masuk dan keluar. Pangkal zakar akan memberikan rangsangan tambahan pada klitoris. Gaya “Missionary” adalah sangat intim, mempelajarinya akan menjamin tahap keseronokan yang lebih tinggi sambil mengekalkan rasa “dicintai” yang intim.

Gaya “Doggy”

Gaya “Doggy” menawarkan pelbagai cara di mana anda boleh memperbaiki sesi hubungan intim anda untuk mendapatkan keseronokan maksimum. Secara idealnya, apabila si wanita membongkok ke hadapan dan mengetatkan kakinya, ia akan memendekkan saluran faraj yang akan membenarkan tujahan yang lebih mendalam. Ia memberi rasa kawalan pada si lelaki dan bagi wanita pula, ia memberi peluang untuk mengetatkan otot lantai pelviknya bagi meningkatkan sensasi bagi kedua-dua pihak. Selain itu, gaya “doggy” ini membenarkan lelaki menggunakan tangannya yang bebas itu untuk mengurut bahagian klitoris atau dengan menggunakan alat penggetar.

Gaya “Woman on Top”

Pendekatan ini amat digalakkan kerana wanita akan melakukan kebanyakan daripada mengangkat beban. Dengan syarat bahawa wanita itu memahami badannya dengan amat baik daripada mana-mana lelaki, mengawal sesi persetubuhan itu hampir selalunya akan menjamin kemuncak syahwat. Kaedah sebenarnya melibatkan wanita duduk di atas badan lelaki dan merendahkan dirinya ke arah ereksi lelaki itu. Beliau dapat mengawal kedalaman dan sudut penembusan zakar. Gaya ini juga akan memberi tekanan pada klitoris yang akan menambah tahap rangsangan. Si lelaki akan dapat mengurut payudara dan mengekalkan hubungan mata yang boleh menjadi sangat memberahikan.

Cuba ia!!!

forex hammer of thor malaysia Cuba ia

Gaya “Reverse Cowgirl”

Gaya “Reverse Cowgirl” adalah seperti gaya “Woman on Top”, tetapi daripada bersemuka antara satu sama lain, wanita itu akan duduk sambil membelakangi si lelaki. Teknik ini membolehkan wanita itu bermain-main dengan bebola zakar. Sekiranya anda jenis yang nakal, gaya “Reverse Cowgirl” juga amat sesuai untuk mereka yang gemarkan aktiviti memukul (“spanking”). Variasi bagi gaya ini adalah wanita boleh duduk bercangkung terus sambil memusing dan melantun sementara si lelaki menyokong bahagian punggungnya.

Gaya “Siput”

Gaya “Siput” melibatkan wanita berbaring di belakangnya dengan kedua lututnya ditarik ke arah dada. Lelaki itu perlu berlutut di hadapannya. Apabila bermulanya jimak, wanita itu akan melemparkan kakinya ke atas bahu pasangannya. Tangan lelaki itu perlu berada di kedua belah bahu wanita itu untuk sokongan. Posisi ini hebat untuk seks yang beremosi secara mendalam kerana terdapat banyak sentuhan mata dan tujahan mendalam.

Gaya “Siput” posisi for small zakar

Gaya “Splitting Bamboo”

“Splitting Bamboo” bermula dengan wanita berbaring di belakangnya dengan satu kaki di udara. Pasangannya kemudian akan mengangkanginya dan duduk di atas paha sambil mengangkat kaki wanita itu ke atas bahunya. Posisi ini membolehkan zakar untuk masuk terus ke dalam sana. Anda akan mendapati bahawa jika lebih banyak tekanan yang anda gunakan untuk menjadikan kaki yang terangkat itu lebih lurus, kemasukan akan menjadi lebih mendalam. Terdapat banyak juga ruang untuk memulakan belaian pada klitoris dan bebola zakar.

Gaya “Butterfly”

Gaya ini sama sekali bukanlah seperti gaya rama-rama. Namun, ia adalah latihan yang hebat. Cari permukaan yang rata dan biarkan wanita berbaring di belakangnya. Angkat kedua kakinya dan gantungkannya ke atas bahu anda. Wanita itu kemudiannya perlu mengangkat pelviknya ke bahagian alat sulit anda. Dengan menyokong punggungnya menggunakan tangan anda, masukkan zakar anda pada sudut yang sesuai. Wanita itu boleh memutarkan pinggulnya dan menekan pahanya dengan kuat semasa bersentuhan untuk meningkatkan sensasi.

Hammer of Thor. Kekuatan lelaki besi

 

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Blog

TUTUP