Bagaimana membesarkan buah dada anda di rumah

Bolehkah anda membesarkan buah dada di rumah?

Pembedahan kelenjar laktat ialah prosedur yang mahal dan berbahaya, setiap wanita ingin membesarkan buah dada dan mengekalkan bentuk semulajadinya.

Kini, para pakar terdapat pelbagai perselisihan mengenai keberkesanan kaedah pembesaran buah dada di rumah. Walaubagaimanapun, pengalaman melalui generasi memberitahu kami bahawa di bawah pisau keluk-keluk yang dikehendaki adalah nasihat yang tidak baik. Beberapa kaedah membesarkan buah dada di rumah termasuk:

 • Urut dan latihan khas:
 • Persediaan hormon;
 • Kompleks produk;
 • Menggunakan pakaian khas;
 • Kaedah tradisional lain.

Semua kaedah mempunyai kelebihan, kelemahan, dan ciri kegunaan sendiri masing-masing yang kita akan pelajari di bawah.

Urutan pembesaran buah dada

Matlamat utama pembesaran buah dada ialah untuk memperbaiki peredaran darah yang membantu menyuburkan kelenjar laktat dan pertumbuhan buah dada.

Ada empat jenis urutan buah dada yang berkesan. Mereka semua juga mempunyai satu keputusan (pembesaran buah dada), manakala penentangannya termasuk sensitiviti kulit yang terlalu tinggi, yang mempunyai semua bentuk pembengkakan, fibrosis, dan juga pembentukan sista. Kesan sampingan termasuk kemerahan, kerengsaan, dan kulit mungkin akan merosot.

Bagaimana membesarkan buah dada anda di rumah

Urutan air buah dada

Dengan gerakan bulat dengan aliran air kuat. Menggunakan masa 2-3 minit untuk setiap buah dada, elakkan air yang jatuh pada puting susu. Semasa urutan, air mesti agak sejuk, jadi akan mempunyai pancuran kontras, beralih antara suhu yang tinggi dan rendah setiap 5-10 saat.

BUSTELLE - Suatu formula krim yang inovatif yang berasaskan bahan semula jadi
bustelle malaysia

PEMBESARAN SEMULA JADI PAYUDARA SEHINGGA DUA SAIZ

Urutan pembetulan buah-dada

Gunakan krim minyak atau gel khas bagi 5 peringkat:

 1. Dengan gerakan bulatan dengan tiga jari di sepanjang kawasan buah dada kecuali puting selama 2 minit.
 2. Pada masa yang sama, sila pastikan anda juga menggosok di atas puting.
 3. Buat dengan hujung jari dengan pergerakan gelongsor dari puting ke bahagian atas buah dada selama 2 minit.
 4. Genggam buah dada dengan satu tangan, dan melakukan sedikit patutan ke atasnya dengan lain.
 5. Terus menggosok dengan sikit mencubit.

Urutan vakum buah dada

Buatkan ini dengan menggunakan krim pelembap atau gel khas yang disediakan oleh pengeluar kepala vakum. Pelbagai mekanisme akan berfungsi, tetapi asas penggunaan semua pengeluar ialah sama:

 1. Pasangkan kepala ke buah dada anda.
 2. Guna pam untuk menghisap udara dari peranti.
 3. Memegang kepala pada setiap buah dada selama 10-15 minit.

Urutan buah dada Jepun

Dengan urutan ini, anda memerlukan seorang pembantu. Menekan pada titik-titik khas yang terletak di pelbagai bahagian badan:

 • 8 titk sepanjang kelenjar tiroid (4 bagi setiap sisi);
 • 6 titik di atas bilah bahu (3 bagi setiap sisi);
 • 2 titik di atas bahu atas tulang kolar.

Bagi tekanan pada setiap titik selama 5-7 saat sebanyak tiga kali dengan selang 20 detik.

Persediaan hormon

Persediaan hormon boleh membesarkan buah dada dan mengandungi estrogen, progesteron, prolaktin, dan lain-lain. Antara mereka termasuk:

Yarina – Ialah kontraseptif popular berdasarkan estrogen dan hestagen. Selain daripada mencegah pembiakan, persediaan ditunjuk semasa gangguan pertukaran tisu lemak dan bengkak. Kontraindikasi termasuk: kehamilan, laktasi, trombosis, migrain kuat, dan juga komplikasi diabetes gula.

Regulon –Satu lagi penyediaan kontraseptif yang berdasarkan analogi pada hormon seksual wanita. Ia akan menindas kedatangan ovulasi dan merumitkan penembusan spermatozoid ke dalam uterus. Kontraindikasi termasuk: kehamilan, penyusuan susu ibu, hipertensi arteri, penyakit hati, penyakit epilepsi, diabetes kencing manis, pembengkakan bergantung kepada estrogen dan gangguan koagulasi darah.

Janin – Satu analog kepada Regulon. Fungsi utama ialah kontrasepsi, namun etinilestradiol di dalam penundaan Janin cairan dalam tubuh yang meningkatkan jumlah pinggul, pinggang, dan payudara. Kontraindikasinya termasuk kehamilan, laktasi, diabetes kencing manis, trombosis, thromboembolia, penyakit hati dan buah pinggang teruk, peredaran rahim, dan tempoh umur selepas menopaus.

Visanna –tablet yang bertindakan kompleks. Hestagen bertindak sebagai komponen utama di dalam penyediaan, ia mengubah pencernaan dengan cara yang sama seperti kehamilan. Jadi, pembesaran kelenjar laktat berlaku. Kontraindikasi termasuk: diabetes gula, trombosis, penyakit ginjal yang teruk dan beberapa penyakit sistem kardio-vaskular, ketidaktentuan galactosis, dan pembengkakan yang berkualiti rendah bergantung kepada hormon.

Divigel –menunjuk wanita dengan defisit estrogen semasa menopause dan mencegah osteoporosis semasa menopause. Antara kontraindikasi adalah embolia, thromembolia, porphyria, penyakit hati akut, dan pembengkakan hormon bergantung.

Bolehkah anda membesarkan buah dada di rumah?

Kesan sampingan yang boleh menyebabkan persediaan hormon termasuklah bengkak dan penambahan jisim badan, kerengsaan emosi, tekanan darah tinggi, rasa sakit, muntah-muntah, dan lain-lain.

order bustelle

Produk pembesaran buah dada

Termasuk produk yang tertentu dalam reaksi anda ialah cara paling “tidak menyakitkan” bagi pembesaran buah dada. Terdapat banyak produk dengan pengaruh positif terhadap pertumbuhan buah dada mesti mempunyai estrogen dan testosteron yang bertanggungjawab pertumbuhan kelenjar laktat. Sesetengah produk ialah seperti soya, susu, dan produk tenusu.

Biji flaks mempunyai manfaat besar dalam tujuan ini. Dari zaman purba, kanak-kanak perempuan mengisar dalam mangkuk dan menambahkannya ke dalam hidangan. Terdapat juga pelbagai rempah yang mengandungi komponen yang boleh mempengaruhi pertumbuhan kelenjar buah dada. Rempah tersebut termasuk:

 • halia;
 • jambu merah;
 • bijiak;
 • oregano;
 • taim.

Selain daripada itu termasuk lada, kunyit, dan semanggi merah.

Produk pembesaran buah dada

Produk pembesaran buah dada pertama ialah kacang. Nilai besar ialah biji asparagus, lentil, dan kacang berkulit. Ambil mereka sebagai makanan harian anda dari 50 hingga 100 g dan anda bukan sahaja akan mendapat lengkung anda, tetapi juga menyegarkan tubuh keseluruhan.

Banyak buah-buahan dan sayur-sayuran mengandungi komponen yang mengambil bahagian dalam pencernaan. Kepentingan terutamanya dalam pertumbuhan buah dada dimiliki oleh:

 • kubis berkepala merah, pucuk Brussels, dan kembang kol;
 • bit;
 • lobak merah;
 • brokoli;
 • epal;
 • delima;
 • strawberi dan beri hitam.

These products, thanks to their content of anthocyanins, also help the body fight cancer cells and free radicals. Bagi produk ini, terima kasih kepada kandungan antosianin mereka, ia juga membantu tubuh melawan sel-sel kanser dan radikal bebas.

Membolehkan pertumbuhan buah dada aktif juga adalah lemak tak jenuh yang boleh dapat apabila memakan herring, kacang, biji bunga matahari, zaitun, dan minyak zaitun.

bustelle

Latihan pembesaran buah dada

Anda mesti ingat bahawa buah dada tidak terdiri daripada kain otot sepenuhnya, jadi untuk mengepam otot buah dada, anda perlu lakukan lebih banyak lagi, misalnya membesarkan punggung.

Latihan yang paling berkesan:

 1. Bagi jongkong turun dan bersandar dengan siku pada bahagian belakang kerusi. Letakkan siku di hadapan dan perasnya dengan cara yang macam anda cuba memecahkan kacang. Angkat tapak tangan anda, letak beban yang sama pada dua-dua buah dada. Bertukar setiap 10 saat, gerakkan tapak tangan dari buah dada sebanyak 5cm.
 2. Angkat dumbbell dan meniru ski. Sementara itu, siku mesti diperas ke badan dan lengan mesti bergerak dari pinggul ke buah dada. Buatkan gerakan lambat dan sama tanpa jerking.
 3. Buatkan push-up setiap hari. Ia memberi beban kerja secara langsung bagi otot buah dada. Sementara itu, semasa latihan, alihkan jarak antara lengan – dari jauh ke dekat. Push-up adalah senaman keras, tetapi anda perlu buat sekurang-kurangnya satu kali setiap set. Cuba menambahkan bilangan push-up setiap hari.

Latihan pembesaran buah dada

Bolsters sebagai cara tradisional

Wanita berminat untuk membesarkan buah dada dan selain daripada produk dan latihan yang kompleks, menambah kelantangan kepada lengkung hanya boleh dilakukan dengan melakukan bolsters yang khas. Masalahnya adalah dalam kes bahawa buah dada yang kurang berkembang adalah disebabkan oleh peredaran darah yang lemah.

Di antara cara yang berkesan untuk bolsters adalah:

 • Campuran minyak eter, ylang-ylang, dan geranium;
 • Bubur nasi susu.
 • Tanah liat biru.

Sapukan ramuan ke atas buah dada anda dengan memanaskannya sehingga suhu panas. Bolster boleh diletakkan sebelum tidur dan keluarkan pada waktu pagi.

Pembesaran buah dada visual

Buah dada juga boleh diperbesarkan dengan cara visua. Untuk buat demikian, dalam industri fesyen kini, terdapat juga “Push-up” yang berasingan, termasuk:

 • bra;
 • kemeja-t, baju sejuk, blaus, dan sweatshirt;
 • pakaian;
 • rompi.

Semua jenis pakaian ini mempunyai tugas utama – iaitu mengangkat buah dada dan menolaknya ke hadapan.

Pembesaran buah dada visual

Menikmati talian Push-up yang paling popular adalah bra. Untuk tujuan membesarkan buah dada secara visual, mereka membahagikan kepada 4 jenis:

 1. Yang mempunyai cawan busa: bra harian lembut dan selesa. Ia mengangkat buah dada dengan selesa dan sesuai dipakai walaupun di bawah pakaian yang nipis, dan yang paling telus.
 2. Yang mempunyai liner berasingan: terdapat poket kecil khas di bahagian dalam di bawah liner yang boleh dimasukkan ke dalam pakej atau boleh dibeli secara berasingan. Semakin besar liner itu, semakin lengkung itu. Mereka diletakkan di bawah pakaian, dengan kecil atau dalam.
 3. Yang mempunyai silikon mengisi: menyokong buah dada dengan selesa dan tidak mengacau kelancaran keluk. Silikon kalis air yang sering digunakan dalam pakaian renang, ia selamat untuk anda walaupun di pantai.
 4. Corrective type: intended for the smallest breast sizes. A special foam bra filler gives the owner round, seductive outlines and a high feeling of comfort. Jenis pembetulan: Untuk saiz buah dada terkecil. Pengisi bra buih khas tersebut memberikan bentuk bulat, dan rasa selesa sepanjang hari.

Ingat

 1. Semasa mengurut buah dada, sila berhati-hati dan tidak mencederakan bahagian kulit yang lembut.
 2. Penyediaan hormnl yang tidak betul boleh menyebabkan kerosakan kesihatan, jadi sila berbincang dengan doctor sebelum itu.
 3. Banyak produk boleh membesarkan buah dada. Termasuk ke catuan harian anda dan juga mencergaskan tubuh anda dan mencegah perkembangan penyakit.
 4. Setiap hari, gunakan sekurang-kurangnya 10 minit bersenam dengan otot-otot buah dada bersama dengan produk, urut, dan pembesaran buah dada.
 5. Pakaian push-up memberikan visual kelantangan wanita, jadi mereka tiada keperluan untuk pembedahan, persediaan hormon, dan latihan.

Wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Breast_implant

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Blog

TUTUP