Bagaimana untuk membesarkan zakar anda di rumah UPDATE 2018

Banyak lelaki tidak berpuas hati dengan saiz zakar mereka dan mereka menganggapnya satu isu yang serius dan yang merendahkan kualiti hidup mereka. Lelaki menjadi kurang keyakinan, terutama di bilik tidur. Terdapat banyak teknik pembesaran zakar dan ubat-ubatan telah dibangunkan. Mari kita cuba memahami betapa berkesan mereka dan jika mereka adalah selamat untuk diguna.

Apakah saiz zakar normal?

Sebenarnya tidak ada standard yang ketat. Walau bagaimanapun, zakar lelaki dewasa yang telah tegak yang kurang daripada 3″ dianggap tidak normal. Biasanya, seorang lelaki memutuskan sendiri sama ada zakarnya mempunyai saiz yang normal atau tidak. Ia adalah bergantung kepada keutamaan estetik dan apa yang diharapkan oleh rakan mereka daripadanya. Dengan cara ini, saiznya tidaklah bertanggungjawab untuk tahap keseronokan pasangan lelaki semasa persetubuhan. Idea bahawa hanya zakar yang besar dapat memuaskan seorang wanita adalah mitos.

Adakah pembesaran zakar berkemungkinan?

Zakar ialah organ yang sangat sensitif terhadap kesan luaran. Ia adalah terbukti bahawa jika keinginan seks rasa puas hati dengan peranti diameter kecil, saiz zakar boleh menjadi lebih kecil dalam masa hanya dua bulan. Sekiranya zakar berkemungkinan menjadi lebih kecil, pemanjangan yang dikehendaki juga berkemungkinan. Walau bagaimanapun, adakah anda perlu mengambil langkah untuk membesarkan zakar anda? Untuk memahaminya, anda perlu tahu bahawa purata panjang zakar ereksi ialah 5 “-7” (saiz purata lelaki Malaysia).

Purata diameter zakar antara 1.2 “-1.8”. Sekiranya saiz zakar anda di antara julat ini, masalah anda tidak wujud dan mempunyai psikologi daripada sifat fisiologi. Tetapi jika anda ingin membesarkan zakar anda adalah muktamad dan anda bertekad untuk mendapatkan hasilnya, mari kita melihat kaedah yang boleh membantu anda melakukannya di rumah. Kaedah yang paling popular:

 • jelqing,
 • pembesaran zakar,
 • urut,
 • melampirkan penyangkut untuk meregangkan zakar,
 • ubat,
 • extender,
 • pam vakum,
 • gel, semburan, krim pembesaran zakar,
 • lengan zakar.

Adakah pembesaran zakar berkemungkinan?

Hasil terbaik dapat dicapai dengan menggunakan gabungan beberapa teknik. Anda tidak patut mengharapkan kesan seketika. Faktor yang penting adalah tegas dan mengekalkan rejimen. Hanya dalam kes ini, usaha anda berpeluang berjaya.

Ramai lelaki ragu bahawa mereka bolem membesarkan zakar mereka di rumah. Malah, bukan semua kaedah berfungsi seperti yang dijanjikan oleh pengiklanan. Jadi, kaedah yang tidak akan membuang masa dan wang anda adalah penting. Jadi bagaimana anda boleh membesarkan zakar anda di rumah? Sebenarnya terdapat beberapa teknik dan latihan khas yang boleh membantu anda melakukannya.

Jelqing.

Teknik Jelqing dipercayai adalah salah satu cara. Orang yang tinggal di Timur Jauh, India, dan Afrika menggunakan cara ini sejak berabad-abad yang lalu. Gerakan khas seperti urut juga dipanggil “melancap”. Rangsangan manual zakar telah diiktiraf oleh ramai lelaki dan telah membantu mencapai hasil yang sangat menarik.

Jelqing

Teknik yang berjaya memerlukan bahan pelincir dan pematuhan arahan yang ketat. Terdapat beberapa teknik “melancap”. Tidak kira Teknik apa yang digunakan, zakar tidak sepatutnya tegak sepenuhnya. Ereksi mestilah 60% -75% daripada keamatan normalnya. Kesannya dicapai kerana peningkatan peredaran darah di dalam zakar. Semua teknik yang melibatkan urut, termasuk jelqing, ialah berdasarkan pada corpora cavernosa yang terbuat dari zakar. Selepas latihan selama dua bulan, corpora cavernosa semakin besar membolehkan pengedaran darah pada zakar semasa pendirian yang pada gilirannya menghasilkan pertumbuhan zakar. Jelqing mempunyai banyak teknik dan jika anda mengguna kaedah ini, anda boleh mendapatkan arahan dari tutorial video. Di sini kami ingin menawarkan 2 latihan yang popular dan berkesan.

Jika anda pesan TITAN GEL
Kami menjamin kepada anda:

 • Peningkatan lilitan dan peningkatan panjang sehingga 6-8 cm kepada zakar anda.
 • Peningkatan fungsi erektil.
 • Lebih sensitiviti semasa persetubuhan, orgasma yang lebih lama dan lebih kuat.
 • -50% diskaun

Latihan pembesaran zakar.

Latihan 1

Sebelum “melancap”, corpora cavernosa perlu dipanaskan untuk meningkatkan keanjalannya. Pilihan paling mudah ialah untuk memanaskan garam atau bijirin pada kuali, dan masukkannya ke dalam sekeping kain kecil (anda boleh menggunakan kaus kaki) dan letakkan pada zakar anda. Langkah yang seterusnya ialah membuat ereksi zakar anda (bukan kepada kekuatan penuh seperti yang dinyatakan sebelum ini) dan gunakan pelincir pada zakar anda. Tahan zakar anda dengan jari anda di pangkalannya membentuk cincin yang ketat. Selepas itu, berhati-hati memindahkan cincin ke arah penis glans seolah-olah cuba untuk meregangkannya. Jangan sentuh zakar gli. Anda perlu bermula dengan 40 kali gerakan dan meningkatkan angka ini ke dua ratus.

Latihan 2

Latihan ini merupakan tekanan yang dikenakan pada zakar anda dengan menggunakan tangan anda. Ambil zakar anda dan perasnya selama sekurang-kurangnya10 saat (pada mula-mula tidak perlu melakukannya dengan lama). Sekiranya telapak tangan anda tidak cukup besar untuk merangkul seluruh batang, gunakan kedua-dua telapak tangan. Semasa memerah, tarik zakar anda ke kanan, kiri, ke bawah dan ke atas (urutan tidak penting). Zakar anda perlu diperas agak tegas tetapi secara tanpa rasa sakit untuk mengelakkan kerosakan tisu lembut. Menurut pelanggan, ia boleh berkembang sebanyak 0.8 “setiap bulan.

Latihan pembesaran zakar.

Urut

Membesarkan zakar dengan cara urut telah berjaya digunakan oleh ramai lelaki. Kaedah ini tidak perlu sebarang pelaburan dan boleh dilakukan dengan mudah di rumah sendiri anda. Satu lagi kelebihan urutan ialah, selain daripada untuk meningkatkan panjang dan lilitan zakar, ia juga merupakan satu pengaruh positif terhadap potensi seksual. Yang paling penting ialah menerapkan teknik yang betul. Pematuhan yang ketat dengan cadangan akan membantu untuk mengelakkan trauma dan mencapai kejayaan. Zakar perlu dipanaskan sebelum urut. Ini memerlukan tuala kecil. Tuangkan sedikit air suam ke atas dan membalutkan zakar anda.

 

Tunggu beberapa minit dan mengulang prosedur tersebut dua kali. Mampatan tersebut akan meningkatkan kesan urutan. Dan ia juga akan meningkatkan peredaran darah dan memudahkan pembesaran kulit. Terdapat pelbagai teknik urutan. Sesetengah Teknik urutan membayangkan rangsangan zakar ereksi dan ada yang juga digunakan apabila zakar tidak tegak. Lepas menonton tutorial, anda boleh pilih teknik yang memenuhi keperluan anda. Anda perlu pilih teknik dan menggunakannya secara teratur.

Penggantung. Membesarkan zakar dengan penggantung adalah teknik yang membawa risiko trauma. Ligamen dan corpora cavernosa akan kena tekanan berat badan yang tetap, ia memudahkan pemanjangan zakar. Pembesaran zakar kekal utuh. Sebelum melakikan prosedur tersebut, zakar perlu disejukkan dengan urutan. Lepas itu, plaster yang mengikat tali dilampirkan dekat dengan penis glans. Kemudian berat kecil dilampirkan pada rentetan (terdapat beberapa video yang tersedia dalam talian yang menggambarkan caranya). Sesi pertama ialah selama 15 minit. Berat penyangkut dan masa prosedur perlu ditingkatkan secara beransur-ansur. Penis glans tidak boleh matikan rasa. Jika ia berlaku, sila kurangkan berat badan.

Peranti ini bukan sahaja digunakan untuk memanjangkan zakar anda tetapi juga meluruskannya. Extender boleh membantu tisu zakar bertumbuh secara intensif dan mengurangkan ketegangan yang tidak selesa. Peranti ini akan membuatkannya tahan lama. Ini bermakna ia akan kekal dengan dimensi yang besar. Bercadangkan untuk menggunakan extender selama beberapa jam setiap hari. Peranti ini juga boleh menjadi vakum, dan dilekatkan pada pinggang. Penyebar jenis Mesh biasanya lebih murah tetapi tidak sesuai untuk menjadi penyambung vakum pada pinggang. Tiada garis panduan mengenai jenis extender yang harus dipilih, kerana setiap lelaki perlu memilih peranti yang paling sesuai untuk mereka (maklumat tentang pelbagai jenis extender yang dicadangkan sila menonton iklan yang menunjukkan kelebihan dan kekurangan mereka).

http://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAORHgNGLgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE

Pam vakum

Pam vakum adalah peranti seperti pam udara biasa. Kegunaannya ialah membesarkan zakar dan meningkatkan potensi seksual. Peranti ini juga boleh bantu menegakkan zakar tidak cukup tahap ketahanan semula jadi. Pam vakum berada di sekeliling zakar, jadi ia meningkatkan bekalan darah. Cara menggunakan pam vakum? Sebelum menggunakannya, letakkan krim pada zakar anda dan masukkan zakar ke dalam silinder peranti. Udara akan dipam keluar dari silinder tersebut dan zakar anda akan berada di bawah tekanan. Ini meningkatkan bekalan darah, jadi zakar anda menjadi lebih tebal dan tahan lebih lama (video menunjukkan penggunaan peranti, dan ia boleh ditonton dalam talian). Tekanan vakum dikawal dengan tolok tekanan pada peranti. Pam vakum yang memanjangkan zakar hanya untuk sementara waktu. Jadi, peranti tersebut harus digunakan sebelum persetubuhan. Walaupun peranti ini mempunyai kelemahan, tetapi lelaki mengutamakan peranti ini berbanding dengan peranti yang lain kerana ia bukan sahaja dapat memanjangkan zakar tetapi juga membantu dalam kestabilan. Pam vakum tersebut boleh dibeli di farmasi dan kedai dewasa khusus.

Gel, semburan, salap, krim

Walaupun terdapat banyak iklan yang menunjukkan kesan yang luar biasa mereka, tetapi pendapat profesional mengenai remedi tersebut agak bercanggah. Ubat tersebut memang membantu. Tetapi kosnya dipertanyakan. Pemanjangan sebanyak + 1.5 ” dan pembasaran sebanyak + 0.8″ dalam lilitan. Tidak kira dari bentuk remedi (krim, semburan, dll.) Semua remedy tesebut mempunyai 3 jenis kesan: jangka masa yang pendek (hanya tersedia untuk seks sahaja); jangka masa yang panjang (bertujuan untuk tahan lama); bantuan (dengan kombinasi ubat yang lebih kuat). Krim atau salap boleh capai kesan yang berjangka masa pendek. Hanya perlu menambah bahan pemanasan yang kuat yang boleh meningkatkan bekalan darah ke zakar.

Kesan pembesaran zakar boleh dicapai dengan sementara. Jika anda igin menggunakan ubat yang mempunyai kesan jangka masa panjang, anda tidak patut mempercayai ulasan positif pelanggan di bawah penerangan dan gambar produk seperti “sebelum dan selepas”. Tidak kira apakah situasinya, salap atau gel tidak akan memberi anda hasil yang ketara tanpa menggunakan urutan atau extender. Keputusan yang sempurna ialah menggunakan produk ini sebagai tambahan.

Gel, semburan, salap, krim

Sebagai contoh, mari kita berbincang tetang semburan Dominator yang popular. Semburan tersebut dikatakan ialah produk pembesaran zakar yang mempunyai kesan serta-merta dan jangka masa yang panjang. Pengilang juga kata bahawa produk tersebut dapat memulihkan bentuk zakar dan meningkatkan potensi seksual. Mengikut kandungan produk (minyak pati, asid amino, tanin, pektin, polisakarida dan bahan-bahan mineral) semburan tersebut hanya boleh meningkatkan peredaran darah, meningkatkan saiz zakar dengan sementara dan mungkin akam memperbaiki ereksi. Itu saja. Produk tersebut boleh menjadi sebagai tambahan tetapi anda tidak patut mempercaiyainya dengan sepenuhnya. Seperti banyak ubat dan tablet pembesaran zakar, ia hanya remedi yang dipuji oleh iklan.

Pembedahan pembesaran zakar.

Tidak ramai lelaki bersetuju dengan membesarkan zakar dengan cara pembedahan.

Semua kaedah yang disebutkan kurang berkesan berbanding dengan pembedahan. Tetapi, kos prosedur tersebut bukan untuk semua orang. Terdapat dua jenis pembedahan asas: memanjangkan zakar dan menjadikannya lebih tebal. Pembedahan boleh memanjangkan zakar anda sebanyak 1.8 “. Ia dilakukan di hospital khusus dengan anestetik topikal. Jika pembedahan dijalankan oleh profesional yang berkelayakan, risiko ialah minimum. Walau bagaimanapun, sebelum mengambil langkah drastik seperti ini, mengapa anda tidak cuba cara yang boleh membesarkan zakar di rumah? Ini kurang berisiko dan ia merupakan pilihan yang kos efektif.

Pembedahan pembesaran zakar.

Lengan zakar.

Lengan zakar merupakan penyelesaian terpantas bagi lelaki yang ingin membesarkan zakar mereka sebelum persetubuhan tanpa memerlukan banyak wang dan masa. Lengan zakar boleh menjadikan zakar anda tahan lebih lama, lebih tebal dan juga meningkatkan ereksi. Ia boleh dibuka dan tertutup. Lengan tertutup merupakan pilihan lebih baik jika anda ingin memanjangkan masa anda. Lengan perlu dibuat dengan bahan elastik dan lembut. Silikon dan lateks merupakan bahan yang paling sesuai kerana ia memberikan sensasi kulit yang semula jadi. Peranti membantu menjadikan zakar sehingga 4 “lebih lama. Sudah pasti tidak ramai lelaki akan memilih saiz lengan yang memanjangkan zakar sebanyak 1.2 “-2.4” tetap ini pilihan yang paling popular. Lengan juga boleh membantu anda untuk tahan lebih lama dengan mengurangkan kepekaan.

Sekiranya anda ingin mengejutkan pasangan anda di bilik tidur, lengan adalah pilihan yang tepat (sekiranya anda suka kaedah ini membantu anda tahan lebih lama, terdapat tutorial video dan ulasan pelanggan daripada wanita dalam talian ).

Kaedah untuk membesarkan zakar begitu serba boleh dan anda boleh mencapai keputusan dengan tanpa membayar sebarang wang. Walau bagaimanapun, kaedah yang begitu hanya patut digunakan apabila masalah anda memang merosakkan kualiti kehidupan anda. Eksperimen tidak berbahaya tetapi boleh membawa kesan buruk. Menjaga diri anda dan zakar anda merupakan alasan anda berasa bangga tanpa mengira saiznya.

 

Membuat pesanan adalah PERCUMA!

 • Kami tidak kongsikan apa-apa maklumat peribadi yang telah anda berikan kepada mana-mana laman web lain
 • Anda boleh bertanya tentang penghantaran dan bayaran kepada pengurus peribadi anda
 • Pengurus peribadi kami akan menghubungi anda selepas anda mengisi medan berikut dan menghantar permintaan
 • Berhati-hati dengan tiruan produk ini daripada penipu

 

Ciri-ciri Titan Gel. Tambahan 2018

Krim dan gel untuk pembesaran zakar semakin menakluki pasaran. Hakikatnya bahawa pasaran peningkatan keintiman menjadi semakin popular boleh memberi satu maksud sahaja – ia berkesan. Pembesaran zakar tanpa kesakitan dan pembedahan adalah benar. Satu-satunya perkara penting adalah untuk mencari “formula yang paling berkesan” tanpa menjadi mangsa penipuan.

Kepelbagaian adalah satu perkara yang baik, tetapi berbagai jenis pelincir khas dengan mudahnya boleh menjadi mengelirukan. Mari kita ambil contoh Titan Gel dan senaraikan ciri-ciri penting yang perlu ada pada setiap produk pembesaran zakar.

 1. Keselamatan. Keinginan untuk mempunyai zakar yang besar adalah normal tetapi perlu diingat tentang potensi bahayanya terhadap kesihatan. Produk yang berbahaya adalah lebih lazim daripada apa yang anda fikirkan. Satu-satunya cara untuk mengelakkannya adalah dengan membaca dengan teliti senarai bahannya. Walaupun anda bukan pakar dalam bidang kimia, namun anda boleh mencari senarai bahan-bahan yang berbahaya terhadap kesihatan manusia dalam Internet. Titan Gel tidak mempunyai ramuan berbahaya, jadi ia boleh digunakan dengan selamat daripada usia 18 tahun dan ke atas.
 2. Formula hipoallergenik. Bahan seperti wangian, pengawet dan pewarna mungkin tidak begitu berbahaya. Walau bagaimanapun, kehadiran rasa strawberi di dalam gel pelincir boleh menjadi idea yang tidak baik jika berlakunya alahan. Sudah tentunya tiada siapa yang imun terhadap ketaktoleran individu terhadap sesetengah jenis bahan. Secara teorinya, seseorang mungkin juga mempunyai alergi terhadap Titan Gel, namun tidak ada maklumat yang direkodkan tentang hal ini. Ciri-ciri hipoallergenik pelincir juga adalah penting bagi wanita.
 3. Serba boleh. Selepas menggunakan pelincir pada zakar anda, akan ada keinginan untuk melakukan hubungan seks. Oleh itu, produk demikian juga perlu mempunyai sifat pelincir: boleh meluncur dengan lancar dan keserasian dengan alat kontraseptif. Formula pembesaran zakar tidak boleh mempunyai asas berair atau silikon, dan juga asas lemak. Ini penting jika anda menggunakan kondom.

Kesan kumulatif. Kesan pembesaran yang dicapai dengan pelincir khas perlu dikekalkan, tetapi adalah tidak mungkin bagi seseorang lelaki menggunakan produk tersebut pada zakar mereka setiap hari untuk sepanjang hayatnya, walaupun ia berasa baik. Titan Gel telah dihasilkan untuk penggunaan selama 1-2 bulan, di mana selepas itu anda boleh berehat. Kesannya akan masih kekal manakala penggunaan produk tersebut perlu diulangi dalam kira-kira tempoh enam bulan.

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Blog

TUTUP