Bagaimana untuk meningkatkan prestasi seks anda pada sebarang usia?

Lima dalam sepuluh lelaki yang berusia dalam lingkungan tiga puluhan dan 10% lelaki di bawah usia 30 tahun mengalami masalah seksual. Stres yang berpanjangan, rasa bimbang dan ritma kehidupan moden yang abnormal secara negatifnya mempengaruhi kesihatan lelaki. Walau bagaimanapun, masalah ini dapat dielakkan dan anda boleh kekal menjadi lelaki sejati walaupun sehingga usia yang sangat tua.

Salah satu kaedah paling selamat dalam meningkatkan prestasi seks adalah dengan mengambil ubat yang dipanggil Hammer of Thor. Produk untuk disfungsi erektil ini dihasilkan daripada 100% bahan semula jadi dan tidak menyebabkan sebarang kerosakan kepada kesihatan. Kesan bermanfaatnya akan menjadi ketara dalam tempoh 1-2 minggu.

Kenapa prestasi menurun dengan usia? Pendapat pengilang Hammer of Thor

Masalah ereksi adalah salah satu aduan yang paling biasa diterima daripada pesakit. Kejadian disfungsi erektil terus meningkat saban tahun, sementara usia purata bagi mereka yang ‘gagal’ di tempat tidur berkurangan.

Mengapa kaum lelaki kerap kali mengalami ED?

 1. Tahap tekanan yang amat tinggi berkaitan dengan kerja.
 2. Tidur yang kurang daripada 7-8 jam setiap malam
 3. Kemurungan, sikap pesimis terhadap kehidupan
 4. Diet tidak seimbang, berat badan berlebihan.
 5. Gaya hidup tidak aktif, kekurangan aktiviti fizikal.
 6. Tidak menjaga kesihatan dengan baik
 7. Tidak melakukan hubungan seksual buat masa yang lama pada usia pertengahan dan usia tua

Namun kadang-kadang, lelaki yang dalam usia dua puluhan juga terpaksa mengalami masalah ini. Namun, tanpa mengambil kira umur anda, jika kemampuan anda di tempat tidur telah mengalami kemerosotan dengan ketaranya, Hammer of Thor boleh membantu anda mengelakkan rawatan yang mahal dan prosedur perubatan yang menyakitkan. Pil ini adalah selamat dan bersifat hipoalergenik. Jadi, kenapa tidak mencubanya?

Komposisi produk. Ujian Hammer of Thor di Eropah

Produk ini telah diuji berulang kali. Keselamatannya telah terbukti secara saintifik.Faedah Hammer of Thor yang jelas telah disahkan oleh pelbagai jenis pensijilan.

Mengenai komposisinya pula, Hammer of Thor terdiri daripada bahan-bahan semula jadi yang jarang ditemui, yang mana, tidak seperti komponen sintetik ubat-ubatan kimia, ia sememangnya dapat menyelesaikan masalah ereksi.

 1.  Ekstrak Lichen. Membantu untuk merawat kes-kes mati pucuk dan penyakit sistem pembiakan lelaki yang paling serius. Meningkatkan peredaran darah ke tisu-tisu kavernus zakar.
 2.  Ekstrak Periwinkle. Periwinkle ialah spesies moluska laut yang menghasilkan suatu rembesan yang dapat meningkatkan sintesis testosteron (hormon yang bertanggungjawab untuk kesihatan dan potensi lelaki).
 3.  Ekstrak hati monkfish Norway. Menyembuhkan kekurangan zink dan merangsang penghasilan testosteron secara semula jadi.
 4.  Ekstrak kril Antartika. Meningkatkan libido, meningkatkan rangsangan seksual dan memanjangkan orgasma.

Seperti yang anda dapat lihat, adalah mungkin untuk meningkatkan prestasi seks anda tanpa menggunakan terapi hormon atau pembedahan. Hammer of Thor meningkatkan fungsi kelenjar genital tanpa menyebabkan kebergantungan atau ketagihan. Bahan kandungan Hammer of Thor boleh didapati dengan begitu banyak dalam alam semula jadi, dan penggunaannya untuk tujuan perubatan tidak mengganggu keseimbangan ekologi.

Adakah Hammer of Thor boleh mengakibatkan apa-apa kesan sampingan?

Lampiran dalam bungkusannya menunjukkan bahawa Hammer of Thor tidak menyebabkan apa-apa kesan sampingan dan sangat bermanfaat untuk sistem pembiakan lelaki. Selain itu, ramuannya bukan sahaja meningkatkan fungsi sistem urogenital, tetapi juga meningkatkan aktiviti otak anda, meningkatkan penghantaran impuls saraf dan mengurangkan risiko mendapat kanser.

Hammer of Thor boleh digunakan untuk merawat masalah mati pucuk serta mencegahnya. Produk ini menguatkan ereksi dan membantu memanjangkan hubungan seks dalam lelaki yang sihat. Tiada kesan sampingan yang berkaitan dengan dos berlebihan telah diperhatikan. Walau bagaimanapun, adalah disyorkan untuk mengambil Hammer of Thor mengikut arahannya.

Faedah menggunakan Hammer of Thor

Manfaat utama Hammer of Thor adalah kesannya yang segera. Namun begitu, jangan harapkan untuk melihat hasilnya serta-merta. Bermula daripada penggunaan pertama, keseimbangan hormon menjadi bertambah baik dan aliran darah dipulihkan. Selepas beberapa hari menggunakannya, anda akan berasakan perubahan berikut di dalam tubuh anda.

 1.  Peningkatan sensitiviti kelenjar zakar, sensasi hubungan seks yang lebih kuat dan menyeronokkan.
 2.  Ereksi yang kuat dan stabil.
 3.  Hubungan seks yang tahan lama.
 4.  Orgasma yang hebat dan tahan lama.
 5.  Sedikit pembesaran saiz zakar disebabkan oleh pengaliran darah yang meningkat serta penambahan penghasilan testosteron.

Hammer of Thor boleh diambil untuk sebarang jangka masa. Tidak terdapat kontraindikasi. Lama kelamaan, badan anda akan belajar untuk menghasilkan testosteron tanpa pil tersebut, dan peredaran darah anda akan menjadi normal.

BILA IA DISYORKAN UNTUK DIAMBIL:

 • seksual aktiviti berkurangan,
 • ereksi yang tidak stabil,
 • mati pucuk, potensi tenaga berkurangan,
 • ejakulasi pra-matang,
 • gangguan nafsu,
 • ketidakupayaan menjalani hubungan seks yang kerap,
 • jangkitan sistem urinari (uretritis, cystitis, pyelonephritis),
 • senaman intensif,
 • mental dan fizikal keletihan,
 • kuantiti dan kualiti sperma kualiti rendah,
 • tekanan yang kerap,
 • intensiti nafsu berkurangan

Hammer of Thor boleh dibeli di mana?

Untuk mengelakkan daripada mendapatkan produk tiruan, kami mengesyorkan laman web rasmi pengilang. Di sinilah anda boleh membeli Hammer of Thor pada harga kilang, tanpa penanda runcit. Pihak pengilang menjamin kesahihan dan kualiti tinggi produk tersebut.

Dengan Hammer of Thor, dengan mudahnya anda boleh memulihkan fungsi seksual anda tanpa menggunakan rawatan mahal. Pil dan ubat titis lain yang dijual di farmasi dan mempunyai spektrum aktiviti yang sama juga adalah jauh lebih mahal.

Bagaimana untuk mengambil Hammer of Thor? Cadangan

 1. Hasil terbaik boleh dicapai jika anda mengambil 1 biji pil Hammer Thor sehari selama 30-60 hari.
 2. Tempoh rawatan minimum ialah 14 hari.
 3. Hammer Thor boleh diambil bersama-sama dengan ubat-ubatan lain. Anda boleh menggunakan produk peningkatan lelaki lain sebagai rawatan pembantu.
 4. Tiada sekatan umur. Namun begitu, selepas usia 50 tahun, tempoh maksimum pengambilan tidak boleh melebihi 30-35 hari disebabkan oleh sensitiviti terhadap ubat.
 5. Jika anda memerlukan lebih daripada 2 kali rawatan secara berterusan, rujuklah doktor anda.
 6. Sebelum menggunakan produk, baca arahannya dengan teliti.

Adakah Hammer of Thor benar-benar membantu? Ulasan sebenar

Hammer of Thor telah berada lama di pasaran. Namun, lelaki biasanya agak berahsia mengenai perkara-perkara seperti ini. Tiada siapa yang inginkan masalah ereksi mereka diketahui umum. Menurut doktor, Hammer of Thor adalah produk yang sangat popular di kalangan lelaki. Ramai doktor mengesyorkan produk ini kepada para pesakit mereka sebelum memberikan ubat-ubatan dan prosedur yang lebih serius. Tetapi jika mereka telah menggunakan Hammer of Thor, mereka jarang memerlukan rawatan yang lain.

Sesetengah lelaki tanpa mendedahkan nama mereka telah mengesyorkan produk itu kepada pengguna atas talian yang lain

“Saya berusia lebih daripada 70 tahun. Pil ini telah memulihkan kehidupan seks saya sepenuhnya. Sangat disyorkan!”

Ketika berusia 32 tahun, saya mula mengalami masalah di ranjang. Saya biasanya akan ejakulasi dalam masa 2-3 minit. Sudah tentunya tiada seorang pun teman wanita saya yang menyukainya. Selepas mengambil Hammer of Thor, kesihatan seksual saya kembali normal. Ia tiada sebarang kesan sampingan. ”

“Teman wanita saya mengugut untuk berpisah dengan saya jika saya tidak merawat masalah seksual saya. Produk ini membantu dalam masa sebulan.”

“Hammer of Thor telah disyorkan kepada saya oleh seorang kawan. Isteri saya gembira. Kesannya muncul selepas beberapa hari. Sensasinya lebih kuat dan saiz zakar saya semakin besar.”

“Hammer of Thor adalah produk yang membantu saya mengatasi masalah ejakulasi pramatang. Saya telah berkahwin baru-baru ini. Segala-galanya hebat, kami sedang menjangkakan bayi pertama kami.”

Kenapa anda perlu mencuba Hammer of Thor?

Harga yang berpatutan adalah satu lagi kelebihan Hammer of Thor. Pil ini adalah jauh lebih murah daripada membuat temujanji dengan pakar urologi atau andrologi. 1 atau 2 pek akan meningkatkan kesihatan seksual anda tanpa mengganggu bajet anda. Selepas beberapa hari, anda akan bersedia untuk melakukan eksperimen paling berani di atas katil.

Terima kasih kepada Hammer of Thor, sebarang masalah lelaki akan dapat diselesaikan dengan cepat. Produk ini selamat untuk kesihatan kerana bahan-bahannya adalah 100% semula jadi.

Benarkan diri anda menjadi Lelaki Sejati! Nikmatilah cinta serta ditemani oleh wanita-wanita cantik! Hammer of Thor akan membantu anda dengan hal ini.

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kesihatan

TUTUP