Bustelle Bust Care – krim untuk pembesaran payudara dan meningkatkan keanjalan

Bustelle – kaedah tanpa-hormon untuk pembesaran payudara. Dalam hanya 4-8 minggu, anda boleh mencapai hasil yang menakjubkan!

Apakah Bustelle  Bust Care Cream?

Setiap wanita mempunyai rasa tidak berpuas hati dengan salah satu bahagian tubuh badan mereka. Selalunya, ia adalah dada mereka. Dengan alam fesyen menegaskan badan wanita yang melengkung dan berbentuk seperti “Hollywood” untuk semua gadis di seluruh dunia, terciptala impian untuk mempunyai payudara besar, terangkat dan elastik. Walaupun saiz payudara wanita adalah B, cantik dan berpandangan menyenangkan, dia masih mahu membesarkan payudaranya sebanyak 1 atau 2 saiz.

Jika anda tidak mahu suatu perubahan radikal, tetapi mahu payudara anda membesar sedikit dan menjadi lebih anjal, jangan tergesa-gesa untuk berbaring di bawah pisau untuk pembedahan. Bustelle  Bust Care Cream adalah penyelesaian terbaik untuk anda.

Bahan-bahan krim Bustelle Bust Care secara semula jadi merangsang pertumbuhan payu dara. Jika anda percaya pada ulasan di laman web pengilang, dengan menggunakan krim secara tetap, payudara akan menjadi lebih besar dan cantik. Mereka kelihatan lebih muda dan lebih ketat. Bahan-bahan krim meningkatkan keanjalan kulit, membuat tanda regangan kurang ketara, dan juga melindungi daripada penuaan pramatang.

Ramai yang percaya bahawa cara paling mudah untuk membesarkan payudara adalah dengan implan silikon dan gel. Tetapi ini tidak tepat. Operasi pembesaran payudara adalah sangat mahal. Dan selepas itu, terdapat tempoh pemulihan yang panjang. Ini hanya permulaan. Selepas pembedahan, ramai wanita melaporkan bahawa payudara mereka telah kurang kepekaan, dan pada masa akan datang, mungkin akan ada masalah dengan penyusuan. Oleh itu, agar tidak membahayakan sebarang masalah kesihatan, anda perlu mencuba Bustelle  Bust Care Cream.

order bustelle malaysia

 

Bagaimana krim tersebut berfungsi?

Keberkesanan krim Bustelle adalah berdasarkan formula unik daripada bahan-bahan semulajadi yang jarang dijumpai.

1. Akar tumbuhan Anemarrhena Asphodeloides. Ia melindungi kulit daripada kesan radikal bebas dan pendedahan kepada bahan toksik (udara yang tercemar di bandar-bandar besar, asap rokok, dll.).

2. Ekstrak akar Puerarii Mirifika. Ia secara beransur-ansur meningkatkan saiz dada dan menghalang pembentukan tanda regangan.

3. Minyak Macadamia. Ia menyuburkan dan melembapkan kulit.

4. Mentega shea. Ia melembutkan kulit payudara, menjadikannya licin dan lembut.

5. Minyak jojoba. Ia mempunyai kesan anti-radang. Ia juga menghalang keradangan dan melindungi daripada pendedahan cahaya matahari yang berbahaya.

6. Panthenol. Ia mempercepat sintesis vitamin B5.

7. Tocopheryl acetate(vitamin E). Ia melembapkan kulit dan melindunginya daripada kekeringan berlebihan.

8. Carbamide. Ia menguatkan lapisan kulit yang dalam, menjadikan payudara lebih elastik dan seksi.

Kebanyakan ramuan mempunyai kesan pemakanan dan kesan pelembab. Terutamanya bahagian badan ini memerlukan penjagaan yang sangat intensif. Dengan lanjutan umur, dada terbentang dan kehilangan keanjalannya. Ini adalah perubahan semula jadi dengan usia. Tetapi ia boleh ditangguhkan dengan peningkatan kelembapan dan pemakanan.

Pembesaran payudara berlaku kerana ekstrak akar Puerarii Mirifika, yang merangsang pembahagian sel-sel payudara. Tetapi hasil yang ketara hanya boleh dilihat selepas penggunaan krim secara tetap.

bustelle how to use malay

Bagaimana cara penggunaan Bustelle Cream?

Krim ini sangat mudah digunakan. Selepas mandi, pada kulit dada kering yang bersih, sapukan sedikit krim dan urut secara merata ke dalam payudara. Gunakan krim dua kali sehari: pagi dan petang. Untuk keputusan maksimum, disyorkan untuk menggunakan krim selama 8 minggu.

***

Seperti yang anda dapat lihat, Bustelle krim adalah alternatif yang sesuai untuk pembedahan pembesaran payudara. Walaupun ia tidak mungkin untuk mendapatkan hasil radikal dengan krim ini (contohnya, untuk membesarkan payudara dari saiz 1 hingga 5), ia akan membantu payudara anda menjadi lebih elastik, tegang dan meningkatkannya sebanyak 1 – 1.5 saiz. Dan untuk mendapatkan semula bentuk badan seperti sebelum melahirkan 1 – 2 kanak-kanak, atau sebelum kehilangan berat badan, dengan Bustelle – ia adalah cabaran yang sebenar!

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kecantikan

TUTUP