Gel Flekosteel – bantuan untuk sendi anda

Berjalan lurus di atas dua kaki memberikan manusia bukan sahaja banyak peluang, tetapi juga masalah muskuloskeletal. Tulang belakang dan sendi bagi berbilion orang di seluruh dunia setiap hari terdedah kepada beban yang besar. Sakit sendi boleh berlaku kepada semua orang, tanpa mengira usia. Nasib baik masalah ini boleh dibantu dengan gel pemanasan Flekosteel.

Bagaimana untuk membeli salap yang hebat ini? Ia diperbuat daripada apa? Siapa yang boleh menggunakannya? Bagaimana ia boleh membantu anda? Semua soalan-soalan ini akan dijawab dalam artikel ini. Tetapi yang pertama sekali, anda perlu memahami apakah sebenarnya persediaan ini.

Flekosteel adalah suatu gel pemanasan dan menenangkan berasaskan kepada minyak tumbuhan, yang dihasilkan untuk melegakan sakit otot dan sendi. Ia mempunyai spektrum penggunaan yang sangat luas.

Indikasi untuk Flekosteel:

Arthralgia
  • Kesakitan daripada punca berbeza yang disebabkan oleh penyakit pernafasan akut, SARS, selesema dan keradangan lain;
  • keredaan dalam tempoh selepas pembedahan atau dalam kes pelumpuhan jangka panjang;
  • sakit otot selepas senaman;
  • pelbagai jenis kesakitan yang berbeza dalam otot dan sendi;

Disebabkan oleh tindakannya yang pelbagai jenis, ia perlu disapu pada seluruh badan dalam keadaan sakit otot dan sendi.

Ia membolehkan kebebasan untuk bergerak, menghilangkan kekejangan serta membantu untuk merehatkan otot yang terlampau tegang.

BUY HERE

Kos dan formula Flekosteel

Mampukah orang biasa yang mengalami kesakitan membeli Flekosteel? Harga produk ini tidak akan memberi kesan kepada bajet keluarga, dan gel itu sendiri tidak akan mendatangkan mudarat kepada kesihatan.

Salap pemanasan Flekosteel mengandungi 9 jenis minyak sayuran dan minyak pati serta ekstrak spongilla dan callisia fragrans.

  • Ekstrak Spongilla terkenal dengan kesan anti-radang, anti-bengkak dan kerengsaan. Ia terkandung di dalam salap terbaik yang digunakan untuk penyembuhan lebam dan hematoma;
  • Callisia fragrans mengandungi flavonoid, yang merupakan antioksidan semulajadi yang kuat. Ia mempunyai kesan anti-bengkak dan anti-radang. Ia merangsang proses metabolik di dalam badan dan mempunyai kesan analgesik;
  • Minyak lada cayenne. Ia adalah bahan yang panas dan sering menjadi sebahagian daripada formula salap yang memanaskan badan untuk kesakitan berkaitan dengan neuralgia, skiatiks, sakit radikular, dan proses keradangan. Ia memperbaiki peredaran darah serta memberikan kesan anti-radang dan analgesik;
  • Minyak pokok fir. Agen bauan dan memiliki tindakan anti-bakteria;
  • Minyak Eucalyptus. Menyediakan bau yang segar, meningkatkan metabolisme di dalam tisu-tisu. Ia mempunyai kesan yang menenangkan dan melegakan;
  • Minyak pati halia. Ia mempunyai kesan menegangkan, ia mengaktifkan proses metabolik di dalam tisu dan meningkatkan metabolisme. Ia mempunyai kesan anti-bakteria, anti-radang dan anti-spasmodik;
  • Minyak pati kayu manis mempunyai kesan anti-radang. Ia memperbaiki peredaran darah dan meneutralkan toksin. Ia telah lama dikenali sebagai ubat untuk penyakit sendi;
  • Minyak pati rosemary. Ia melegakan, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan dan ketegangan otot;
  • Minyak jagung dan kacang soya. Menjadikan kulit lebih lembut;
  • Minyak camphor mempunyai kesan anti-radang dan pemanasan.

Semua bahan-bahan aktif gel ini melengkapi dan menguatkan kesan antara satu sama lain.

Diluluskan oleh doktor

Semua di atas bermakna bahawa Flekosteel merupakan ubat semulajadi dan selamat, kerana ia tidak mengandungi bahan-bahan sintetik. Salap ini dijual di kaunter kedai ubat dan sesuai untuk digunakan di rumah.

Walau bagaimanapun, beri perhatian terhadap beberapa kontraindikasi.

  • Ketaktoleran individu pada komponen produk
  • Tidak sesuai untuk kanak-kanak
  • Kehamilan
  • Penyusuan
  • Kulit tercedera dan luka terbuka
  • Mungkin terdapat rasa terbakar dan ketidakselesaan.

Jika salap Flekosteel masuk ke dalam mata anda, bilas segera dengan air bersih yang banyak dan dapatkan nasihat perubatan.

Penggunaan Flekosteel

Sendi yang sihat

Penggunaannya adalah berbeza-beza bergantung kepada pencegahan atau tujuan penggunaan penyembuhan.

BUY HERE

Untuk tujuan pencegahan, gunakan salap ini sekali sehari. Anda juga boleh menggunakannya sebelum senaman yang intensif.

Apabila digunakan untuk rawatan, gel pemanasan perlu disapu, digosok pada kawasan yang terjejas 2-3 kali sehari.

Apabila menggunakannya, gunakan gerakan urutan yang lembut sehingga diserap sepenuhnya. Kesan pemanasan akan dirasai serta-merta selepas penggunaan, diikuti dengan rasa kelegaan. Untuk memulihkan fungsi penuh badan, gel hendaklah digunakan untuk 3-7 hari, bergantung kepada keterukan keadaan.

Disebabkan oleh spektrum penggunaannya yang luas, Flekosteel berjaya mencapai beberapa kesan terapeutik:

  • ia meningkatkan peredaran darah
  • ia mempunyai kesan anti-radang dan pemanasan
  • ia melegakan kesakitan dan keletihan
  • ia membantu dalam rawatan batuk dan selesema

Adakah anda ingin membeli Flekosteel? Anda boleh memesannya sekali dengan penghantaran di laman web rasmi.

Ingin mencari di kedai atau memesan atas talian? Ramai orang bertanyakan soalan yang sama sebelum membeli sesuatu. Selalunya pengguna tidak boleh mempercayai kedai-kedai atas talian. Mereka bimbang akan menerima item yang salah atau akan tertipu.

Untuk mengelakkan kejadian sedemikian, pesanlah Flekosteel hanya di laman web rasminya. Walaupun penyediaan ini banyak terdapat di setiap farmasi, tetapi jika membelinya atas talian, anda akan mempunyai peluang untuk membeli produk pada harga yang berpatutan. Isikan borang pesanan di sini di laman web rasmi dan tidak lama kemudian anda akan menerima pembelian anda.

Adakah terdapat Flekosteel yang palsu di luar sana? Di mana untuk membeli produk original?

Malangnya, pada masa ini, ia sangat mudah untuk tertipu dengan si penipu yang menjual ubat-ubatan palsu. Begitu juga dengan Flekosteel. Internet penuh dengan laman web yang menawarkan untuk membeli ubat-ubatan ajaib tanpa kontraindikasi dan sekatan. Berhati-hatilah! Kesihatan anda yang dipertaruhkan. Belilah gel Flekosteel di laman web kami dan nikmatilah kebebasan membeli tanpa keluar daripada keselesaan rumah anda.

BUY HERE

Kategori Kecantikan

21 KOMEN

  1. Aku gunakan ni untuk regangkan otot dulu sebelum bersenam. Sekarang masa warm up pun dah kurang, dan badan aku dah ready untuk buat senaman lagi berat dan lagi cepat.

    Balas
  2. Aku dengar pasal Flekosteel secara tidak sengaja apabila tengah menjadi ubat untuk sakit sendi. Lepas baca review sana sini, tengok harga pun ok, aku pun on la beli. Memang tak pernah regret la beli ni. Satu keluarga aku gunakannya sekarang. Kita baru je beli lagi dekat WEBSITE NI. Memang mudah dan senang. Kau tekan je butang “beli” dan 3 hari kemudian, kau dapat la order kau.

    Balas
  3. 6 bulan lepas, saya tercederakan lutut aku. Rasa sakit je untuk masa yang lama gak la. Doktor pun rekomenkan gel ni. Dia beritahu la saya yang bende ni tak jual kat farmasi ke apa. Tapi saya lebih sukar beli barang online pun. Produk sentiasa dalam stok and memang original. Saya selalu gunakan website ni, dorang tak pernah gagalkan aku.

    Balas
  4. Bapa aku dulu ada sakit belakang, dan dah cuba macam-macam ubat tapi Flekosteel je yang membantu dia. Tak mahal tapi memang berkesan. Aku sendiri guna bila otot-otot aku sakit.

    Balas
  5. Aku dulu olahragawan, jadi aku tau semua bende pasal sakit-sakit ni la. Patutnya tau pasal Flekosteel awal-awal lagi. Boleh la selamatkan aku dari pelbagai sakit otot. Tape la, dulu aku tak tau ubat yang lagi bagus.

    Balas
  6. Aku kene diri banyak masa aku bekerja, dan aku mengalami sakit belakang. Sejak aku gunakan Flekosteel, aku terlupa terus aku ada masalah ni. Kalau sendi kau semua sakit, aku memang rekomenkan produk ni. Tapi make sure kau tak beli kat online yang tak leh caya la. Secara persendirian, aku selalu beli dari website sini.

    Balas
  7. Saya tengah mencari gel penahan sakit yang bagus la untuk mak saya. Dia memang sukakan Flekosteel sangat. Dia memanas, kemudian serta-merta melegakan kesakitan dan dia tak menelan perbelanjaan banyak pun.

    Balas
  8. Hazliza, kau pergi ke website dia, kemudian kau baca bahan-bahan dia. Kalau kau ada alergi kat apa-apa kat komponen-komponen dia, jangan gunakan la.

    Balas
  9. Raj, gunakannya berhati-hati. Bende ni ada kesan pemanasan yang kuat. Saya selalu gunakannya untuk sakit belakan saya. Baru je dapat tau pasal bende ni dua tiga bulan lepas. Saya order kat website ni.

    Balas
  10. Aku nak belikan gel ni untuk mak bapak aku! Flekosteel ada kat farmasi tak? Aku takut la nak belikan ni online. Mana tau dorang tak pernah sebenarnya nak hantar kat aku, atau hantar aku ciplak punya?

    Balas
    • Farhan, lagi besar kemungkinannya kau beli yang ciplak kat farmasi. Flekosteel tak jugal kat farmasi. Kalau kau jumpa pun, aku tak cadangkan kau belikan dia la. Ni link kat website rasmi dia. Kau click kat butang “beli” dia, penuhkan boring dia, dan tunggu untuk pesanan kau sampai tak lama lagi. Selalunya penghantaran dalam tiga hari la.

      Balas
  11. Doktor aku beri aku Flekosteel masa aku tengah sembuh dari sakit belakang dan kene memulihkan peredaran darah. Kendian aku belikan untuk mak aku.

    Balas

TINGGALKAN BALASAN

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.