Krim Psorilax untuk rawatan psoriasis tanpa kesakitan dan tanpa ketidakselesaan

Psorilax adalah krim psoriasis khas untuk penjagaan kulit harian. Ubat ini menyingkirkan kulit yang mengelupas dan mengurangkan gatal-gatal. Penggunaan yang kerap membolehkan keputusan diagnosis dilupakan buat selama-lamanya dan menjalani kehidupan dengan sepenuhnya.

Krim Psoriasis Psorilax

Psoriasis adalah penyakit kronik tidak berjangkit dicirikan oleh peningkatan pengelupasan kulit dan bercirikan ruam merah dan ruam merah jambu pada seluruh badan.

Psoriasis boleh muncul dalam kes-kes berikut:

 • Gangguan imun.
 • Kecenderungan genetik. Psoriasis boleh hadir sejak lahir dan boleh dipindahkan kepada anak
 • Mutasi genetik dikalangan orang dewasa.
 • Tekanan kronik. Satu kejutan kepada saraf yang kuat.
 • Gangguan pembahagian sel kulit.

Walaupun psoriasis tidak mengancam nyawa, kualiti hidup pesakit semakin merosot dengan serius. Semasa serangan penyakit ini, yang agak kerap, pesakit tidak boleh pakai pakaian terdedah, pakaian ketat dan pakaian sintetik. Kegatalan kulit adalah perkara biasa, ruam terkopek, dan dilitupi dengan kemunculan ulser-ulser kecil. Kebanyakakan krim dan salap hanya memberi kesan yang sementara. Apabila ianya telah diserap kedalam kulit, maka kesan terapeutiknya juga turut hilang.

Oleh kerana baru-baru ini, pasaran perlu menawarkan produk yang, tertaluk kepada penggunaan berkala, melegakan bukan sahaja kegatalan, tetapi juga ruam. Selepas 4 minggu, psoriasis menjadi tidak keterlihatan kepada orang sekeliling, walaupun anda memakai bikini.

Nama kepada produk ini adalah Psorilax. Jika anda menderita penyakit psoriasis, ia mesti berada dalam kit perubatan rumah anda!

Keberkesanan krim Psorilax

Komponen organik merupakan tunjang kepada krim Psorilax. Ia menyekat semua tindakan merengsa dan melegakan simptom-simptom psoriasis secara keseluruhan.

Oleh kerana penyakit ini adalah kronik, penyembuhan psoriasis secara keseluruhan menggunakan Psorilax adalah mustahil. Tetapi ubat ini sangat berkuasa sehinggakan ruam hilang secara keseluruhan dan kualiti kehidupan meningkat dengan ketara. Dalam masa sebulan, Hanya anda dan doktor anda sahaja yang tahu mengenai diagnosis anda.

Bagaimana Psorilax berfungsi?

 • Ia mengelupaskan kulit dengan lembut, ia membuang empingan kulit dan melegakan kulit yang terlalu kering.
 • Ia menghapuskan keradangan dan kegatalan dan menyejukkan kulit.
 • Ia menghapuskan letusan, kudis dan plak psoriatik.
 • Ia mengembalikan peredaran darah mikro di kawasan yang terjejas.
 • Ia menyuburkan kulit, tepu dengan vitamin dan nutrien penting untuk menguatkan imuniti selular.
 • Ia mempunyai kesan antiseptik pada kulit. Ia menghalang pembiakan patogen pada kawasan ruam.
 • Ia mempunyai kesan yang berpanjangan. Selepas proses rawatan tamat, ruam tidak lagi muncul dalam 95% kes.
 • Ia mengurangkan kebarangkalian untuk berulang.

Kesan krim kekal selepas penyerapan. Sepanjang rawatan krim tersebut bekerja selama 12-24 jam, bergantung kepada tahap penyakit.

Psorilax malaysia

Komposisi krim

 • Ekstrak willow. Mempunyai kesan antimikrob, membasmi kuman pada radang kulit.
 • Minyak pokok teh. Memotong bahan-bahan merbahaya yang menyebabkan serangan psoriasis.
 • Jus celandine semula jadi. Menghalang patogen, menghilangkan keradangan, melicinkan kulit, menghilangkan kuping dan kemerahan, menghalang keratinization kulit.
 • Minyak Juniper. Merupakan antiseptik semula jadi, ia melegakan, menyejukkan dan melembutkan kulit, ia menghapuskan gatal-gatal dan sensasi yang menyakitkan.
 • Ekstrak Birch. Membersihkan kulit, menyamakan warna, meningkatkan imuniti selular, melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif alam sekitar (matahari, bahan merbahaya, pakaian daripada kain tiruan, dan lain-lain). Menggantikan tompok psoriasis dengan lapisan kulit yang sihat.

Disebabkan keberkesanannya yang tinggi, krim ini dihasilkan dalam kuantiti yang terhad. Rumusan krim ini bebas dari komponen bukan organik. Pembuatannya menggunakan mesin100%, justeru mengecualikannya dari kebarangkalian kecacatan. Sebelum pendispensan, krim ini menjalani semakan makmal tambahan untuk saringan kimia dan memastikan ianya bebas dari komposisi mikrobiologi, dan hanya selepas itu produk dibungkus ke dalam tiub.

Manfaat kesihatan krim Psorilax telah disahkan oleh ujian klinikal, ujian biasa dan pelbagai sijil kualiti.

Penggunaan krim Psorilax

 1. Mandi dengan air suam dan petap kulit yang kering dengan tuala.
 2. Ambil sejumlah kecil krim Psorilax, dan sapu dengan sekata pada setiap kawasan badan yang dijangkiti.
 3. Biarkan krim selama 15 minit sehingga diserap sepenuhnya.
 4. Ulang prosedur 2 kali sehari selama 30 hari.

Mengikut kebanyakan ulasan, terima kasih kepada Psorilax anda akan berasa lebih selesa dalam beberapa hari. Gatal-gatal dan radang akan hilang, ruam dan kemerahan akan hilang, dan anda akan dapat menikmati kehidupan anda.

Anda akan mengalami perubahan berikut:

Ketidakselesaan psikologi akan hilang.

Kondisi kulit anda tidak lagi ketara kepada orang lain.

Jika tangan terjejas, kapasiti kerja seperti dahulu akan dikembalikan.

Gatal-gatal dan sakit akan hilang.

Wanita dapat menggunakan apa jua jenis kosmetik.

Anda akan dapat memakai pakaian yang terdedah dari apa jua jenis fabrik. Dalam kes psoriasis kulit kepala, anda tidak lagi memerlukan topi.

Risiko untuk mendapat arthritis psoriatik dapat diminimumkan.

Anda boleh menempah Psorilax dalam talian melalui laman web ini. Penting: stok adalah terhad!

 

APA KATA AHLI MENGENAI PRODUK INI

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kecantikan

TUTUP