Menghilangkan parasit bermula dengan Intoxic

Apa yang lebih baik daripada membeli buah-buahan segar di pasar dan terus mencuba sebiji buah! Atau pergi berenang di sungai yang sejuk, dan kemudian menikmati piknik yang enak, tanpa mencuci tangan anda… Jika anda pernah berbuat sedemikian, anda mungkin menghadapi bahaya jangkitan parasit yang dipanggil helmint.

Parasit ini telah lama wujud. Pada masa lampau, ramai yang tidak mengendahkan kewujudan parasit ini. Mereka tidak seharusnya berbuat demikian. Sememangnya seseorang boleh hidup lama tanpa merasa ketidakselesaan akibat kehadiran parasit dalam tubuh. Tetapi lambat laun, tetamu yang tidak diundang ini akan mula menjejaskan kualiti hidup. Berikut merupakan beberapa simptom yang mencemaskan:

 • Rasa tidak sedap badan
 • Imuniti rendah
 • Lemah
 • Sakit kepala sekali-sekala
 • Sakit otot dan sendi
 • Gangguan sistem pencernaan
 • Pembuangan najis yang tidak teratur
 • Alahan
 • Kegatalan di bahagian dubur

Simptom-simptom di atas, serta pelbagai simptom lain, menandakan kehadiran parasit dalam tubuh. Tetamu yang tidak diundang perlu dilawan. Inilah sebabnya ubat anti-parasit unik yang bernama Intoxic dihasilkan.

Kesan penggunaan Intoxic

Maklum balas pengguna akan membantu anda menilai keberkesanan produk ini.

Karen, 26 tahun:

“Saya tidak kembali seorang diri dari perjalanan saya ke Laos. Walaupun telah mengambil langkah berjaga-jaga, saya dijangkiti cacing. Saya terus sedar ada sesuatu yang tidak betul: saya kerap menghadapi masalah usus, selera makan langsung tiada. Agak menjijikkan apabila terdapat hidupan seperti itu dalam tubuh anda, seperti dalam filem seram. Semasa kecil, saya fikir cacing ialah benda yang melucukan dan tidak merbahaya. Lagipun, ia hanya cacing. Namun sebenarnya, ia sangat berbeza. Doktor memberitahu saya bahawa parasit ini memakan bahagian badan tubuh dan meracuni tubuh dengan sisa-sisa buangannya. Dia mengesyorkan saya mengambil Intoxic dan saya gembira saya mengambilnya. Ketidakselesaan perut hilang dengan pantas dan hidup saya kembali normal, bebas daripada bayangan bahawa terdapat benda lain hidup dalam saya.”

Victor, 35:

“Tiba-tiba, saya mula kehilangan berat badan. Doktor memberitahu saya untuk membuat pemeriksaan darah, yang terus menunjukkan sebab penurunan berat badan saya yang mendadak – helmint. Sebenarnya, masalah saya tidak terhad kepada penurunan berat badan. Saya kerap mengalami sakit kepala, yang tidak dapat dibantu oleh mana-mana ubat penahan sakit. Isteri saya menemui Intoxic untuk pembersihan tubuh dari dalam talian. Sejujurnya, saya ragu-ragu untuk mencubanya, tetapi oleh kerana tiada kontraindikasi, saya memutuskan untuk mencubanya. Kesannya sangat pantas dan ujian patologi baru menunjukkan tiada lagi jangkitan!”

Intoxic

Keberkesanan Intoxic adalah disebabkan komposisinya.

Intoxic diperbuat daripada bahan semula jadi yang telah lama digunakan untuk menghapuskan cacing. Ia digunakan dengan meluas dalam perubatan Timur dan semua bahan ubat ini telah diuji dan terbukti berkesan.

 • Hempedu beruang digunakan secara tradisional sebagai bahan pembersih dalam perubatan Cina. Kandungan asid ursodeoksikolik menghapuskan telur cacing dan menggalakkan pembuangannya dengan lembut dari tubuh.
 • Jus Rhus Coriaria menghapuskan cacing dari usus, bersama sisa-sisa buangannya.
 • Dzungarian ferula membersihkan tubuh daripada toksin. Intoxic mengelakkan jangkitan virus dan memperbaiki peredaran darah, yang memudahkan pembuangan bahan merbahaya dengan lebih pantas.
 • 20 elemen tambahan membantu mengembalikan fungsi normal semua organ penting dalam tubuh.

Setiap bahan dalam Intoxic dipilih untuk melengkapkan dan meningkatkan tindakan bahan aktif yang lain. Apabila digabungkan bersama, ia memberi kesan yang kuat dan tidak memberi peluang kepada parasit untuk terus hidup. Pada masa yang sama, pembuangan cacing dilakukan dengan lembut dan semula jadi, tanpa membahayakan dan memberi tekanan kepada sistem pencernaan kita.

Produk-produk yang serupa dengan Intoxic

Anda hanya boleh memesan produk sebenar dari laman web rasmi ini. Produk yang dijual di farmasi mungkin produk tiruan, yang tidak akan memberikan anda kesan yang sama, malah mungkin membahayakan sistem anda yang lemah.

Dengan membeli produk berpaten, anda membantu kesihatan sendiri dan memperbaiki kualiti hidup anda, tanpa risiko.

Biasanya, produk tiruan mempunyai bahan toksik tambahan, yang akan membahayakan lagi fungsi tubuh manusia. Antara kesan sampingan yang paling merbahaya ialah: loya, pening kepala dan masalah hati. Formula Intoxic yang asal direka tanpa sebarang kesan sampingan. Tidak seperti ubat sintetik, Intoxic tidak mempunyai sebarang kontraindikasi dan boleh digunakan oleh kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak. Satu-satunya kontraindikasi ialah tak toleransi individu terhadap salah satu komponen, yang jarang berlaku dan tidak begitu merbahaya.

Adalah sangat penting bahawa anda membeli produk Intoxic yang asal. Terdapat banyak kedai dalam talian pada masa ini. Anda mungkin disyorkan untuk membeli produk yang serupa, pada harga yang lebih murah. Pastikan anda berhati-hati agar tidak tertipu. Ingat bahawa kesihatan dan kesejahteraan anda dan orang kesayangan anda bergantung kepada pemilihan produk yang betul.

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kesihatan

TUTUP