Pembesaran Zakar Yang Selamat

Negara India merupakan tempat kelahiran Kama Sutra. Nampaknya negara yang pakar mengenai cinta dan kehidupan ini seharusnya tidak mengalami masalah dengan seks. Malangnya, ini tidak berlaku. Setiap hari, orang ramai terpaksa menghadapi pelbagai masalah yang berkaitan dengan keintiman mereka. Terutamanya lelaki. Golongan jantina yang lebih kuat itu memainkan peranan dominan dalam hubungan seks, dan ini menyebabkan lebih banyak tanggungjawab.
Masalah yang disenaraikan di bawah boleh membayangi kehidupan mana-mana lelaki:
disfungsi erektil;

 •  ejakulasi pramatang;
 •  saiz zakar yang kecil;
 •  penurunan libido;
 •  anorgasmia;

Pil pembesaran zakar

Di India, seperti juga di negara-negara lain, persoalan mengenai pembesaran zakar serta disfungsi erektil adalah sangat penting.
Bukan golongan muda sahaja, malah lelaki yang berumur juga mungkin mengalami masalah dalam hubungan seks. Sering kali kegagalan berlaku pada lelaki dalam tahun-tahun terbaik dalam hidup mereka. Oleh itu, lelaki muda sering tidak puas dengan saiz zakar mereka. Akibatnya, orang ramai menjadi semakin berminat dengan pembesaran zakar yang berkesan. Di negara India, ribuan lelaki sedang mencari penyelesaian untuk masalah ini.
Alat kelamin yang kecil disebabkan oleh kekurangan hormon seks lelaki, terutamanya testosteron.
Oleh itu, untuk meningkatkan kualiti dalam kehidupan seksual, adalah penting untuk menormalkan penghasilan testosteron di dalam badan. Ini boleh dilakukan melalui diet dan formula yang dipilih dengan baik.

product for penis forex malaysia
Apakah yang sepatutnya menjadi faktor untuk kuasa seksual?

Adalah diketahui fakta bahawa tahap testosteron bergantung pada usia, walaupun penghasilan hormon seks yang utama berada di bawah pengaruh faktor-faktor yang lain juga:

 •  gaya hidup;
 •  penyakit;
 •  tabiat buruk;
 •  genetik dan ciri-ciri badan.

Lazimnya, beberapa penyakit kronik seperti diabetes, hipertensi dan penyakit jantung koronari akan menurunkan tahap testosteron sebanyak 10-15% berbanding orang yang sihat pada usia yang sama.
Namun, walaupun, pada masa itu, kehidupan seks mungkin belum terancam lagi, namun perubahan yang berlaku seiring dengan masa tidak dapat dielakkan.
Selepas mencecah usia 30-40 tahun, tahap testosteron pada lelaki berkurangan sebanyak kira-kira 1-2% setiap tahun.
Rumusan untuk peningkatan kualiti kehidupan seks perlu memenuhi keperluan khusus bagi pesakit. Walau bagaimanapun, keperluan mandatori adalah seperti berikut:

 •  Keselamatan
 •  Ketersediaan
 •  Keserasian dengan ubat-ubatan lain

Meningkatkan potensi dan saiz zakar tanpa menggunakan ubat-ubatan hormon adalah tidak mustahil jika menggunakan suplemen pemakanan semula jadi seperti kapsul Hammer of Thor. (Dalam bahasa Hindi थोर का हथौड़ा).

Hammer of Thor. Sifat-sifatnya

Suplemen pemakanan yang aktif secara biologi ini telah dihasilkan bagi meningkatkan kekuatan maskulin, memperbaiki stamina dan meningkatkan saiz zakar
Kapsul seks ini tidak menyebabkan ketagihan. Ia hanya menormalkan pengeluaran testosteron dalam badan secara semula jadi.
Rawatan ini mengambil masa selama satu bulan, di mana adalah disyorkan untuk mengambil 1 kapsul 2-3 kali sehari selepas makan.
Keberkesanan ubat ini adalah berbeza-beza, bagaimanapun, peningkatan berikut biasanya akan berlaku:

 •  Peningkatan tempoh hubungan seksual;
 •  Orgasme yang lebih kuat;
 •  Peningkatan kekuatan fizikal dan stamina;
 •  Pembesaran zakar;
 •  Meningkatkan kepekaan zakar.

Di mana untuk membeli Hammer of Thor

Pengilang bagi formula asal menawarkan Hammer of Thor di laman web rasminya, jadi para pembeli dapat menghindari risiko dalam membeli produk palsu.
Satu ciri penting Hammer of Thor adalah harganya, yang menjadikannya mampu untuk dimiliki oleh kebanyakan golongan lelaki India. Di samping itu, kapsul ini juga boleh digunakan bukan sahaja untuk pembesaran zakar dan disfungsi erektil, tetapi juga sebagai pelengkap kepada nutrisi sukan.
Testosteron bertanggungjawab bukan sahaja untuk fungsi seksual lelaki. Malah ia juga menentukan stamina dan kekuatan. Aktiviti fizikal yang kuat memerlukan keseimbangan hormon yang tepat. Untuk mengekalkan stamina, anda boleh menggunakan Hammer of Thor. Ikuti cadangannya dalam risalah yang dilampirkan.

READ MORE:

Hammer of Thor. Kekuatan lelaki besi

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Blog

TUTUP