Princess Hair: Penjagaan rambut cara Hollywood di rumah

Pernahkah anda pernah fikir mengapa pelakon dan model mempunyai rambut berkilat, walaupun selalu warnakan rambut, meluruskan dan lain-lain “berbahaya” rawatan? Walaupun biasa wanita selalu merosakkan rambutnya, warnakannya semula daripada warna coklat kepada berambut perang. Apakah rahsia itu?

“Rahsia” ialah Princess Hair.

Ia adalah mask rambut dengan kandungan minyak yang berharga tinggi yang boleh memulihkan rambut dari penggunaan pertama.
This tool is so popular in Hollywood that movie and music stars do not mention it in the riders when they come on tour. Packing of Ini ialah cara popular di Hollywood yang bintang filem dan muzik selalu guna. Pembungkusan Princess hair harus di dalam bilik mandi secara lalai, tanpa mengira keadaan.
Ciri-ciri berguna mask

 1. Memperbaiki keadaan rambut. Jika selalu guna, rambut menjadi tebal, sihat, lembut dan terkawal.
 2. Mempercepatkan pertumbuhan rambut. Rambut biasa akan tumbuh lebih kurang 1 cm sebulan. Dengan mask ini – 5-6 cm.
 3. Pulihkan struktur rambut, rosakkan yang desebab oleh warna dan gaya hidup.
 4. Pertumbuhan rambut baru, meningkatkan kepadatan rambut.
 5. “Berkilat” bersinar.
 6. Menghapuskan kelembutan, kekeringan dan perpecahan.
 7. Pemakanan rambut dengan unsur jejak yang penting dan penting.
 8. Hilangkan kelemumur.

Menurut statistik, 70% wanita Malaysia menghadapi masalah yang berkaitan dengan rambut. Sebagai faktor risiko yang terkenal, semua sebab adalah disebabkan oleh iklim yang teruk, diet, nutrien tak cukup, tahap tekanan yang tinggi. Tetapi terima kasih kepada Princess Hair, setiap wanita boleh mempunyai rambut cantik, seperti dalam pengiklanan syampu!

Princess Hair Malaysia

Bahan-bahan bagi mask Princess Hair

Minyak Argan – cara yang paling berkesan untuk pemulihan rambut. Bentuk tulennya sangat jarang dan mahal. Minyak tersebut diekstrak hanya dalam satu titik dunia – di Maghribi. Ia mampu merendam setiap helai, membawanya, mengisi bersinar dan vitalitas. Mask Princess mengembalikan dan menyuburkan rambut, melegakan kekeringan dan rapuh secara intensif. Ia boleh memulihkan warna rambut semulajadi.
Minyak biji rami – juara kandungan vitamin dan bahan yang berguna bagi rambut. Mask menyebabkan keriting berkilat, kuat, menghalang keguguran rambut dan memanjangkan hidup setiap rambut. Di samping itu, minyak biji rami juga boleh mempercepat pertumbuhan rambut.
Minyak pati Oenothera dan Lada Hitam – Ia boleh melindungi rambut dari kesan buruk alam sekitar: seperti udara tercemar, asap rokok, pewarna ramuan yang keras, produk penggayaan, dan lain-lain.

Bagi siapa produk ini?

 1. Bagi mereka yang mempunyai rambut yang hilang keindahan semulajadi kerana warna pewarna, gaya, gaya hidup tidak sihat, kehamilan, tekanan, dan sebagainya.
 2. Wanita yang tidak berjaya menumbuhkan rambut.
 3. Lelaki yang mempunyai kebotakan.
 4. Bagi orang yang berambut masalah (pecah, kelemahan, kekeringan, kelemumur, dll.).
 5. Orang yang mempunyai warna rambut gelap, yang tidak mahu mewarnakannya.
 6. Wanita dan lelaki yang mempunyai rambut yang sihat sebagai langkah pencegahan.

Bagi orang yang mempunyai rambut berminyak, ini bermaksud, sayangnya, tidak sesuai kerana kandungan minyak yang tinggi.

Princess Hair order malaysia

Kebaikan Princess Hair

 1. Komposisi semula jadi.
 2. Hasil yang boleh dilihat selepas permohonan pertama.
 3. Penembusan dalam di dalam folikel rambut.
 4. Harga Princess hair yang murah.
 5. Kesan jangka panjang.
 6. Semasa menggunakan Princess hair, anda boleh menghiasi, menggulung dan meluruskan rambut. Kesan negatif prosedur ini dikurangkan sampai sifar. Tetapi juga, jangan terlalu menggunakan eksperimen dengan gaya.

Princess Hair: beli kat mana?

Tidak dijual di kedai biasa dan salun kecantikan. Anda boleh beli Princess hair di laman web pengilang (pautan ke laman web).

About Melur binti Agus

Freelance Health Writer

Kategori Kecantikan

TUTUP