Salap untuk pembesaran zakar

Sering kali, saiz zakar yang sederhana membuatkan lelaki tekanan, ia menyebabkan pelbagai masalah dan bahkan boleh menyebabkan impotensi. Ereksi dan saiz zakar adalah petunjuk kejantanan dan kesihatan lelaki. Tidak mengejutkan, ramai lelaki diam-diam bermimpi untuk membesarkan zakar mereka lebih hebat dalam ukuran dan siap untuk melakukan apa sahaja untuk menjadikan impian ini menjadi kenyataan. Itulah sebabnya banyak pengeluar menggunakannya, mencipta dan menghasilkan pelbagai alat dan remedi untuk pembesaran zakar. Yang paling popular adalah pelbagai salap. Pengiklanan produk ini sangat menarik. Anda hanya perlu meletakkan salap ke zakar anda beberapa kali sehari dan menikmati zakar yang lebih besar dalam masa sebulan. Pada masa yang sama, majoriti pengeluar menuntut hasil pembesaran yang menakjubkan, seperti 2 “-2.5” selepas hanya dua bulan penggunaan remedi-remedi mereka. Terdapat pelbagai produk yang boleh disesuaikan dengan keperluan dan dalam poket anda. Tetapi apabila anda mengejar impian anda untuk mendapatkan zakar panjang, anda tidak boleh melupakan kesejahteraan dan akal sehat anda sendiri. Sebelum membeli apa-apa remedi yang ajaib, anda perlu meneliti semua faedah dan kelemahan tersembunyi produk.

BESARKAN SAIZ ZAKAR. TITAN GEL PENGGALAK SAIZ TERBAIK!

titan gel

Kebenaran dan mitos tentang salep pembesaran zakar

Mari kita lihat dengan lebih teliti fakta-fakta dan beberapa mitos tentang salap pembesaran zakar:

Salap adalah pilihan yang paling murah untuk membuat organ lelaki yang paling penting lebih besar.

Sekiranya anda melihat pengiklanan online, anda sering dapat melihat banner berseri yang menawarkan pelbagai salah untuk penjagaan intim yang boleh membuat zakar anda lebih besar. Mereka mempunyai harga yang menarik, iaitu antara RM150 dan RM180 secara purata. Pada pandangan pertama, ia kelihatan sangat murah dan berpatutan. Walau bagaimanapun, realitinya adalah bahawa setiap tiub mengandungi tidak lebih daripada 50-100 mL dan arahan memerlukan menggunakannya setiap hari, beberapa kali sehari. 4-6 bulan penggunaan itu akhirnya akan membebankan perbelanjaan anda dengan besar. Di samping itu, arahan yang diberi oleh banyak produk tersebut dengan jelas menyatakan bahawa kesannya hanya boleh dicapai apabila salap digunaakan bersama dengan senaman yang melibatkan pemanjang dan pam vakum. Ia bermakna lebih banyak perbelanjaan untuk alat mahal padahal anda boleh menggunakan tanpa sebarang tambahan.

Salap adalah kaedah pembesaran zakar yang paling mudah.

Hanya sapukan ia ke zakar anda beberapa kali pada siang hari dan lupakan tentang senaman dan prosedur yang sangat lama dan susah. Sekurang-kurangnya vendor menuntutnya. Majoriti pengeluar salap mengatakan bahawa produk mereka boleh membuat zakar anda lebih besar dalam tempoh satu bulan. Penggunaan jangka panjang mungkin mengakibatkan pembesaran sehingga 2 “. Angka-angka kelihatan menarik; Walau bagaimanapun, ulasan sebenar yang dibuat oleh pengguna krim tersebut menyatakan bahawa kesan pembesarannya adalah dalam jangka pendek dan peningkatan panjang dan lilitan hanya kira-kira 0.2” dan hanya dicapai terima kasih atas pelinciran peredaran darah. Selain itu, hasilnya hanya dapat dilihat apabila zakar ereksi. Salap adalah kaedah pembesaran zakar yang paling mudah.

Susulan awal timbul selepas membaca arahan yang jelas mengatakan bahawa penggunaan ubat harus ditambah dengan urutan untuk meningkatkan peredaran darah dalam corpora cavernosa. Itulah saat kebanyakan lelaki sedar bahawa apa yang mereka punya bukan suatu yan boleh gahkan. Krim itu sendiri hanya memfasilitasi peredaran darah dengan lebih intensif secara ketara lalu menguatkan ereksi apabila darah mengembangkan corpora cavernosa di dalam zakar dengan lebih intensif. Walau bagaimanapun, jika ereksi lelaki itu benar-benar sihat dan betul, mungkin tiada kesannya. Tetapi, pembesaran saiz zakar yang ketara adalah sementara. Pengeluar mengesyorkan meletakkan krim ke zakar sebaik sebelum hubungan seksual kerana remedi ini akan berhenti berkesan dalam masa beberapa jam sahaja.

Salap adalah kaedah pembesaran zakar yang paling mudah.

Setelah selesai penggunaan rawatan ini, hampir semua lelaki yang menggunakan salap melaporkan bahawa zakar mengecut kembali ke saiz awalnya. Ketetapan ini mudah dijelaskan kerana zakar adalah organ yang sama seperti jantung atau buah pinggang. Tiada tisu badan boleh tumbuh dengan sendirinya dengan dipengaruhi oleh salap. Sekiranya ia berlaku, ia tidak diperlukan oleh pembina badan untuk mengangkat berat berat, berlatih keras dan mengambil nutrien khusus. Mengapa mereka patut melakukannya jika anda hanya boleh meletakkan krim ajaib ke dalam badan anda dan otot anda akan tumbuh seperti rumput? Malangnya, alam semula jadi tidak mampu memberi suatu perkara ajaib seperti itu, maka ia bermakna pertumbuhan otot hanya boleh didapati apabila anda melatih panjang dan kanan.

Ia benar untuk tisu zakar juga. Pembesaran zakar memerlukan latihan yang kerap. Anda boleh menggunakan pemanjang, peranti vakum dan jelqing. Tisu akan tumbuh hanya apabila anda melakukan senaman dan otot anda terpengaruh secara mekanikal. Dalam kes ini, anda boleh menggunakan salap pembesaran zakar seperti, mengikut panduan pengeluar, penggunaannya meningkatkan hasil latihan secara ketara. Benar, kerana penggalakkan peredaran darah membuat senaman lebih baik untuk zakar. Ia pulih lebih cepat dan menumbuhkan semula sel-sel baru. Senaman yang dibantu oleh salap adalah kemungkinan sebenar untuk menukar saiz zakar anda.

Salap pembesaran zakar benar-benar selamat.

Pengilang meyakinkan bahawa remedi-remedi ini benar-benar selamat. Tetapi jika anda melihat kandungan mereka dengan lebih berhati-hati, anda mungkin mendapati bahawa ia mengandungi banyak bahan berbahaya. Produk sedemikian kebanyakannya dibuat daripada bahan-bahan yang memudahkan pelinciran yang lebih baik.

Bahan-bahan aktif utama terdiri daripada pelbagai komponen yang meningkatkan peredaran darah. Walaupun bahan tersebut adalah 100% semulajadi, seperti ekstrak alga laut, kesan sampingan masih boleh berlaku. Banyak bahan-bahan ini mungkin menyebabkan alahan pada setiap orang ke-3 ke-4. Ia boleh menjadi masalah tempatan (ruam kulit, kerengsaan, gatal-gatal, kemerahan) dan dalaman (bengkak, demam, hidung berair). Dalam kes ini, anda bukan sahaja ggagal untuk mencapai kesan positif tetapi boleh mengalami penyakit teruk termasuk penamatan kehidupan seks anda yang lengkap.

Salap boleh digunakan apabila diperlukan.

Itu benar. Sekiranya anda bersedia untuk mendapatkan kesan jangka pendek, anda boleh menggunakan ubat ini yang menambahkan ukur lilit zakar anda dan meningkatkan ereksi semasa hubungan seksual. Salap buat sementara waktu boleh membuatkan kelelakian anda lebih besar dan membantu melupakan detik-detik kemaluan anda, membuat anda berasa lebih yakin dan selesa di dalam bilik tidur. Ia adalah penyelesaian yang lebih bijak, bijak dan kos efektif.

Privasi.

Tidak seperti pemanjang, salap boleh digunakan pada bila-bila masa kerana ia boleh digunakan dalam sembunyi. Pemanjang boleh terkeluar menjadikan mereka pilihan yang tidak boleh diterima untuk kebanyakan lelaki. Pada masa yang sama, anda boleh meletakkan salap ke zakar anda dengan mudah sebelum pergi ke pejabat. Anda melakukan tugas anda dan salap melakukan tugasnya. Walau bagaimanapun, keberkesanan “tugas” ini masih belum dibuktikan.

Tiada had umur.

Kebanyakan teknik menunjukkan kesan intensif ke atas zakar, seperti pembedahan, memerlukan seorang lelaki menjadi dewasa. Sebaliknya, salap boleh digunakan oleh remaja juga.

Kepelbagaian salap pembesaran zakar.

Salap pembesaran zakar mungkin berbeza-beza dalam tempoh penggunaan dan jenis aplikasi mereka. Terdapat salap yang digunakan tidak lama sebelum hubungan sesksual kerana ia memberikan kesan jangka pendek untuk meningkatkan peredaran darah yang, lepas gilirannya, membantu dengan pembesaran zakar dan meningkatkan ereksi. Ini membantu untuk mendapatkan bantuan sementara dari detik kemaluan yang disebabkan oleh saiz sebenar zakar dan berasa lebih yakin semasa seks. Salap jangka panjang boleh membuat zakar anda lebih besar dengan meningkatkan metabolisme dan membina sel-sel baru di dalam corpora cavernosa yang bertanggungjawab untuk saiz zakar. Produk sedemikian adalah yang paling popular walaupun keberkesanannya belum terbukti. Satu lagi pilihan di luar sana adalah salap penambahan untuk membantu peredaran darah dengan lebih baik dan kelinciran semasa senaman dengan menggunakan pam vakum, pemanjang dan jelqing.

Kepelbagaian salap pembesaran zakar.

Gunakan

Hampir setiap pengeluar menawarkan teknik mereka sendiri dalam penggunaan salap. Walau bagaimanapun, cadangan yang paling biasa adalah sapukan satu lapisan nipis salap ke zakar, dan hal ini kerana ia mengandungi sejumlah besar bahan yang kuat yang meningkatkan peredaran darah. Menggunakannya berlebihan boleh menyebabkan kerengsaan teruk. Lebih-lebih lagi, apabila anda memilih ubat, anda perlu meneliti kandungannya dengan hati-hati untuk mengelakkan alergen yang tidak diketahui. Malangnya, langkah-langkah berjaga-jaga ini bukanlah jaminan terhadap sikap tidak bertoleransi individu. Oleh itu, apabila anda menggunakan produk untuk kali pertama anda perlu meletakkannya ke patch kecil di kulit anda untuk menguji reaksi badan anda.

Untuk mendapatkan kesan positif, sebaiknya sapukan salap ke zakar dengan gerakan urut yang lembut. Ini membantu meningkatkan campuran bahan dan mencepatkan penyerapan komponen. Biasanya, kebanyakan remedi-remedi harus digunakan sebelum melakukan hubungan seksual. Apabila salap tambahan pula ia harus digunakan sebelum jelqing ataupun meregangkan zakar dengan pemanjang atau peranti vakum. Ini memudahkan peredaran darah yang lebih baik, pemulihan yang cepat dan pengeluaran sel-sel baru.

Zakar pada dasarnya adalah bahagian yang paling penting tubuh lelaki. Saiz dan keadaannya menentukan harga diri lelaki. Oleh itu, semua lelaki yang tidak berpuas hati dengan saiz semulajadi mereka menggunakan pelbagai kaedah termasuk salap, kapsul, alat mekanik, latihan dan juga pembedahan dalam usaha untuk membuat zakar mereka lebih panjang dan lebih tebal. Pilihan yang paling mudah, yang tidak menyakitkan dan selamat adalah penggunaan salap. Sayangnya, walaupun foto dan slogan yang mengagumkan yang digunakan oleh pengeluar mereka, walaupun salap paling mahal dan berkualiti tidak dapat memberikan kesan jangka panjang dan nyata tanpa bantuan.

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Blog

TUTUP