Saya hilang berat badan dalam 2 bulan dengan “diet” kopi dan kek. Makanan yang kaya dengan gula dan Green Coffee: semakan saya

Hampir semua laman web gaya hidup menyiarkan cerita yang palsu mengenai kaedah penurunan berat badan yang tidak perlu melibatkan diet, dengan tujuan untuk menjadikan orang ramai pergi gim atau mendapatkan pembedahan yang menyakitkan. “Saya telah hilang 25 kilogram” dan barangan seperti itu.

Tetapi, cerita saya adalah benar. Saya mengambil masa 2 bulan untuk hilangkan 15 kilo. Apa yang saya perlu ialah sedikit motivasi dan ramuan rahsia. Tetapi perkara pertama adalah yang pertama.

Saya tidak pernah menjadi kurus. Saya telah cuba banyak diet pelangsingan sejak berusia 13 tahun. Berat badan saya 60 kg pada usia itu. Kemudian berat badan saya telah capai 70, 80, dan akhirnya 97 kg. Bagi saya, sukar untuk hidup dari seledri dan jus lemon, tetapi sebaik sahaja saya mula makan dengan normal, saya akan dapat 5 kilo atau lebih. Saya pernah cuba bersenam di gym, tetapi ia terlalu jauh dari tempat saya dan tiba di sana selepas kerja adalah masalah yang besar.

Enam bulan yang lalu, terdapat seorang lelaki baru menyertai pasukan kami di tempat kerja. Dia sangat kacak dan semua rakan wanita saya telah jatuh cinta kepadanya. Berat badan saya hampir 100 kilogram pada masa itu dan tidak mempunyai harapan untuk mencapai kebahagiaan.

Saya rasa kecewa dan mula melayari kedai dalam talian. Tidak logik langsung dalam apa yang saya beli pada malam itu. Berikut adalah senarainya, tanpa pesanan tertentu: 6 kotak coklat, 2 botol kapsul dengan ekstrak kacang hijau, pakaian musim panas XXL, dan satu set angka marzipan.

Secara jujur, saya suka perkara manis. Saya boleh makan tanpa henti. Dan juga, saya suka menikmati kue dan pastri. Saya senang mengetahui bahawa kapsul Green Coffee boleh digabungkan dengan makanan yang saya suka. Pada asasnya, mengunyah kue dan membasuhnya dengan minuman berat badan adalah kegemaran saya.

Jadi saya datang dengan jenis diet baru: Green Coffee + gula-gula

Kesimpulan saya: diet kopi dan kek adalah perkara terbaik yang pernah saya cuba! Saya tidak pernah makan makanan yang lazat dan saya tidak pernah begitu langsing sepanjang hidup saya.

Dalam minggu yang pertama, saya telah hilang kira-kira 4-5 kg dan mengecilkan saiz. Pada masa lalu, ia akan membawa dua minggu kelaparan (pada dasarnya hidup dari air) untuk mencapai keputusan tersebut. Tetapi, kapsul Green Coffee terdiri daripada 100% ekstrak pekat biji kopi hijau yang tidak kaya dengan asid klorogenik. Asid klorogenik, menggalakkan penurunan berat badan yang cepat. Untuk mencapai keputusan yang sama dengan kopi biasa, saya perlu minum 15 liter setiap hari daripada mengambil kapsul 1 pekat ekstrak kopi hijau. Itulah manfaat Green Coffee!

Bagaimana untuk menggunakan Green Coffee?

Secara keseluruhan, saya mengambil Green Coffee selama 2 bulan (1 kapsul setiap hari). Kemudian dicadangkan untuk berehat selama beberapa bulan dan mengulangi kursus jika perlu. Tetapi saya tidak mengulanginya kerana saya telah kehilangan 15 kg! Tinggi saya ialah 188 cm, dan 82 adalah berat badan yang sempurna. Saya rasa sangat gembira dan menjalani kehidupan biasa saya: Saya bekerja, bergaul dengan rakan-rakan, makan kek di waktu petang dan menikmati kehidupan sebanyak yang saya boleh.

Lelaki baru yang saya ceritakan tadi telah dipindahkan ke jabatan lain. Dia cuba menggeleng-gelengkan saya tetapi saya tidak peduli kerana saya sudah dating dengan orang lain pada masa itu.

Kebaikan dan keburukan diet gula-gula dan Green Coffee

Kebaikan

  1. Tiada sekatan diet. Sehari sebelum semalam saya makan kuih coklat pada sebelum tidur. Menjelang pagi, saya kehilangan 700 g.
  2. Tiada makanan dan minuman khas diperlukan. Anda boleh makan pada bila-bila masa saja! Tetapi adalah lebih baik untuk minum lebih banyak air.
  3. Diskaun besar Green Coffee. Laman web ini menawarkan diskaun hebat sebanyak 50%.
  4. Kehilangan berat badan dengan cepat. Sudah tentu, anda tidak akan dapat menghilangkan 25 kg dalam 2 minggu, tetapi anda akan dapat hilangkan 15 kg dalam 2 bulan secara senang.
  5. Tiada bahan kimia, bahan ubat, atau perangsang. Hanya ekstrak kopi hijau dan makanan kegemaran anda.

Keburukan

  1. Anda tidak boleh menggantikan kopi hijau dengan kopi biasa. Ini adalah bahan yang sama tetapi berbeza yang boleh mempengaruhi tubuh anda dengan cara yang berbeza.
  2. Terdapat banyak tiruan; ini sebabnya saya tidak akan mencadangkan membeli kopi hijau di farmasi. Lebih baik memesan Green Coffee dalam talian di sini. Ia adalah laman web pengeluar rasmi produk. Pesanan anda akan dihantar terus dari kilang. Kapsul ini dijamin untuk kehilangan berat badan.
  3. Banyak ulasan mengenai Green Coffee. Sesetengah orang membeli produk tiruan akan meninggalkan ulasan negatif akibatnya.
  4. Orang tidak akan percaya kepada anda. Jiran saya bergosip antara satu sama lain bahawa saya mempunyai liposuction. Ibu bapa mengesyaki bahawa saya sakit kerana saya kehilangan berat badan secara cepat. Rakan-rakan perempuan saya rasa cemburu, tetapi hanya sehingga mereka menjalani diet kopi dan kek hijau yang sama dan kehilangan berat badan juga.

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kecantikan

TUTUP