Terdapat Cara Baru Yang BENAR-BENAR Berkesan Untuk Lelaki Membesarkan Zakar Mereka

Kaum lelaki… sudahkah anda bersedia dengan berita terbaik yang mungkin anda dengar sepanjang minggu ini?

Saya tahu anda mungkin agak ragu-ragu sekarang. Sudah terdapat beberapa pil “ajaib” di pasaran selama bertahun-tahun sekarang ini, yang semuanya mengatakan bahawa ia boleh membantu lelaki untuk mencapai saiz alat sulit yang lebih besar. Ia berada dalam warna dan saiz yang berbeza, dibalut dengan bungkusan yang menarik perhatian, tetapi semuanya hanya memberikan hasil yang mengecewakan.

Walaupun pil untuk menjadikan zakar lebih besar itu mungkin dapat meningkatkan aliran darah dan membuatkan zakar berfungsi dengan lebih baik sedikit, namun ia bukanlah penyelesaian yang kekal.

Kini, terdapat pilihan lain di luar sana. Satu kaedah yang jauh lebih baik daripada apa-apa sebelumnya.

Wahai lelaki, cubalah untuk jangan terlalu teruja kerana sekarang ini, terdapat satu prosedur perubatan yang akan membuang lemak daripada perut dan bahagian belakang anda dan menyuntikkannya ke dalam zakar anda.


Jika anda pesan TITAN GEL
Kami menjamin kepada anda:

  • Peningkatan lilitan dan peningkatan panjang sehingga 6-8 cm kepada zakar anda.
  • Peningkatan fungsi erektil.
  • Lebih sensitiviti semasa persetubuhan, orgasma yang lebih lama dan lebih kuat.
  • -50% diskaun

Biarkan fakta ini dihadam sekejap. Anda boleh singkirkan lemak anda DAN jadikan zakar anda lebih besar pada masa yang sama.

Ia bukan satu gurauan. Betul. Pakar-pakar perubatan di Pusat Pembedahan Estetik London Harley Street telah membangunkan satu prosedur tercanggih yang dipanggil penoplasti. Proses ini akan bermula dengan kaedah liposuction untuk menarik lemak keluar daripada kawasan badan yang tertentu. Kemudian, satu torehan kecil akan dibuat pada pangkal zakar dan lemak akan disuntik ke dalam batang zakar.

Bercakap kepada Daily Mail mengenai prosedur beliau, Daniel yang berasal dari UK berkata bahawa beliau telah melakukan pembedahan itu selepas perceraiannya. Pada mulanya beliau hanya mahu singkirkan gumpalan lemak degil daripada bahagian perutnya tetapi doktor menyarankan agar dia menggunakannya di tempat lain – misalnya, pada zakar atau wajahnya.

“Saya bukannya tidak berpuas hati dengan saiz saya sebelum ini, tetapi ini seolah-olah peluang yang berbaloi untuk diambil, terutamanya jika saya sudahpun menjalani pembedahan. Ia adalah kes ‘ tidak mahu, tetapi tak nak bazirkan’ kerana lemak itupun hanya akan dibuang,” kata Daniel.

“Terdapat sedikit tarikan dan regangan untuk memastikan bahawa lemak itu dapat disebarkan secara merata, dan ini sedikit tidak menyenangkan, tetapi yang pastinya ia tidak menyakitkan — dan hasilnya adalah serta-merta. Untuk 24 jam yang pertama, saya terpaksa memakai seluar pendek yang longgar dan mengikut arahan yang ketat untuk tidak mengadakan seks selama beberapa minggu. ”

Pembedahan tersebut tidak SEMAHAL MANA kerana kosnya adalah kira-kira 3,500 pound British yang bersamaan dengan lebih kurang $4,300 USD. Keseluruhan prosedurnya adalah cukup mudah kerana ia boleh dilakukan dalam masa kurang dari satu jam dan mengambil masa yang tidak lama untuk sembuh. Pesakit akan diberi ubat bius melalui IV dan boleh keluar wad pada hari yang sama.

“Kami percaya bahawa kaedah penoplasti ini adalah dibenarkan apabila manfaat psikologi melebihi risiko dan kos prosedur. Bagaimanapun, organ seksual lelaki yang terbaik adalah otaknya dan kebanyakan lelaki berasakan lebih yakin dengan diri mereka sendiri selepas pembedahan tersebut. ”

Walaupun pam zakar boleh membantu dalam dari segi panjang zakar, namun pembedahan ini bermanfaat kerana ia membantu meningkatkan ukur lilitnya, yang nampaknya lebih penting bagi kaum wanita.

 

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kesihatan

TUTUP