Titan Gel: Kajian gel pembesaran zakar yang paling berkesan di dunia

Mengikut kajian baru-baru ini, jumlah testosteron dalam tubuh manusia moden adalah 22% lebih rendah daripada tubuh manusia 30 tahun yang lalu. Terdapat banyak faktor luaran, seperti tabiat buruk, ekologi buruk, malnutrisi, dan gaya hidup yang tidak aktif.


Tahap testosteron yang rendah boleh menjejaskan keadaan psikologi dan emosi seseorang dan mempunyai kesan negatif terhadap keinginan seksualnya. Tidak kira usia mereka, penurunan testosteron selalu menjadi masalah. Dan ia bukan hanya mengenai kesihatan. Ia tidak tersembunyi bahawa lelalki moden mempunyai terlalu banyak jangkaan untuk dicapai. Salah satu masalah yang paling tidak menyenangkan kerana kekurangan testosteron adalah saiz zakar yang kecil. Ini akan menjejaskan keyakinan diri lelaki dan menyebabkan kompleks psikologi di katil. Sekiranya seorang lelaki mempunyai zakar yang kecil, sangat sukar untuk memuaskan seorang wanita.

Untuk menyelesaikan masalah ini, pengilang-pengilang seluruh dunia telah mengambil tugas untuk mencipta sebuah produk untuk meningkatkan saiz zakar dan meningkatkan tahap testosteron. Mereka terpaksa mempertimbangkan kesan yang diingini seperti yang berikut:

  • peningkatan libido;
  • pengembangan saluran saluran darah, meningkatkan aliran darah ke organ alat kemaluan semasa sedang ghairah;
  • keputusan jangka masa panjang atau sepanjang hayat;
  • keupayaan untuk digunakan bersama dengan kaedah mekanikal untuk meningkatkan kesihatan lelaki (pemanjang, latihan khas).

Malangnya, makanan tambahan memberi kesan yang minima. Tanpa kaedah tambahan (latihan, pemanjang, pam vakum, ubat hormonal yang ditetapkan oleh doktor, dll) ia lebih kurang tidak berguna. Hanya jika anda bercadang untuk menggabungkan semua teknik ini, anda boleh mendapatkan hasil yang positif.

Bagaimanakah pembesaran zakar berfungsi?

Cara terbaik untuk meningkatkan saiz zakar adalah untuk meningkatkan aliran darah ke zakar. Di samping itu, ia perlu merangsang penghasilan testosteron. Hormon ini bukan sahaja menguatkan libido, tetapi juga menyumbang kepada ereksi yang keras dan padat pada apa-apa umur.

Cara untuk meningkatkan zakar dibahagikan kepada 3 kumpulan:

  • Tablet (VigRX, ProSolution, Male Extra);
  • Gel (Gel ProSolution, Titan Gel);
  • Krim (Lanthome, MaxMan).

Ubat-ubatan ini dapat membesarkan zakar dengan kira-kira 2 sentimeter – walaupun dalam keadaan santai. Keputusan pertama akan kelihatan dalam beberapa minggu.

“Maruah lelaki” anda akan menjadi lebih kuat dan lebih besar jika anda juga melalui latihan khas, di samping remedi ini, untuk meningkatkan saiz zakar.

Menggunakan Titan Gel dengan cara lain untuk membesarkan zakar

titan gel malay

 

Pertama, mari bincangkan cara yang paling terkenal untuk meningkatkan saiz zakar – Titan Gel. Ini adalah salah satu cara yang paling popular, berkesan, dan selamat untuk cepat meningkatkan saiz zakar. Tetapi kunci kejayaan adalah beransur-ansur. Dengan bantuan Titan Gel, anda boleh menambah zakar sebanyak 1.5-4 sentimeter sebulan. Tetapi jika anda ingin mencapai hasil yang lebih ketara, kami mengesyorkan menggunakan gel secara bersamaan dengan pam vakum (atau pemanjang) dan senaman khas. Ini akan membawa kepada hasil yang lebih tahan lama.

Walau bagaimanapun, para lelaki sering tidak mempunyai disiplin untuk melakukan aktiviti rutin harian yang diperlukan. Ramai yang berhenti selepas 2 minggu. Tetapi jika anda menggabungkan pengunaan Titan Gel dengan senaman fizikal, anda tidak perlu menyerah kalah – anda akan melihat hasilnya dengan segera. Tetapi ingat bahawa hasil akhir akan muncul hanya selepas 3-6 bulan. Dan kamu akan kagum dengan hasil tersebut!

Bagaimana anda boleh menghalang diri anda daripada menyerah kalah pada waktu ini? Bayangkan anda adalah seorang pembina badan, dan bersama-sama dengan otot-otot anda yang lain, anda mahu besarkan perkara yang paling penting, zakar anda. Sekiranya anda pergi ke gim, imej ini tidak sukar difikirkan. Jika anda tidak pergi ke gym, ini adalah alasan yang baik untuk memulakan penjagaan diri anda.

Dengan penggunaan bersamaan Titan Gel, pemanjang, pam vakum dan/atau senaman khas, zakar “dipam” seperti otot bicep. “Maruah lelaki” anda bertindak balas terhadap manipulasi ini dan menyesuaikan diri dengan bentuk dan saiz yang dikehendaki, yang anda melatihnya.

Gel untuk pembesaran zakar merangsang aliran darah, serta pembawa oksigen dan unsur surih bermanfaatkan kepada alat kemaluan. Akibatnya, saluran-saluran darah berkembang, membolehkan ia dipenuhi dengan lebih banyak darah, dan zakar menjadi lebih besar. Bersama ini, tahap testosteron juga meningkat.

Lebih cepat hasilnya, semakin kuat motivasi anda untuk mencapainya. Oleh itu, “latihan” sememangnya sepadan dengan usaha anda!

Bagaimanakah Titan Gel berfungsi?

Titan Gel adalah gel lelaki yang merangsang tahap testosteron, meningkatkan saiz zakar dan meningkatkan libido secara keseluruhan. Tidak seperti produk-produk kesihatan lelaki lain, tindakan Titan Gel diarahkan bukan sahaja untuk meningkatkan testosteron dan libido, tetapi secara fizikal meningkatkan saiz zakar, dan menghapuskan masalah dengan pendirian.

Mengikut pengilang mereka, Titan Gel meningkatkan saiz zakar, secara purata, sebanyak 4sm sebulan disebabkan oleh peregangan saluran-saluran darah di dalam zakar.

Bagaimanakah Titan Gel berfungsi?

1. Meningkatkan aliran darah ke zakar dan mempercepat penyerapan nutrien. Ini membantu meregangkan tisu dan meningkatkan saiz keseluruhan zakar.

2. Meningkatkan saiz dan kelantangan badan-badan gua. Selalunya anda menggunakan gel, lebih ketara hasilnya.

Dari segi kemudahan penggunaan, Titan Gel lebih baik daripada tablet, walaupun ia sentiasa disebut sebaliknya. Dengan tablet (terutama tablet hormon), anda mesti mematuhi jadual yang sangat ketat, kadang-kadang walaupun setiap jam. Ubat lain perlu diambil beberapa kali setiap hari. Dengan Titan Gel, semua yang anda perlukan adalah menggunakan gel 1 kali sehari. Sapukan pada zakar anda dan urut di seluruh zakar. Dalam beberapa hari, anda akan merasakan bagaimana hasrat seks anda telah meningkat, bersama dengan kebolehan anda!

Terdapat satu “tetapi” Anda tidak patut mandi selama beberapa jam selepas permohonan, supaya produk itu dapat diserap sepenuhnya ke dalam kulit. Oleh itu, tunggu untuk menggunakan gel sehingga selepas apa-apa yang melibatkan air.

Adakah Titan Gel selamat?

Secara umum, perangsang testosteron bukan hormon selamat untuk kesihatan seseorang. Biasanya, mereka tidak mengandungi komponen berbahaya, tetapi hanya vitamin dan derivatif tumbuh-tumbuhan dan tumbuhan ubatan. Tetapi jika anda mempunyai sebarang keraguan tentang keselamatan dadah, sebaiknya berunding dengan doktor anda untuk maklumat lanjut.

Adakah terdapat kesan sampingan daripada Titan Gel?

Tiada kesan sampingan yang dilaporkan atau disahkan daripada Titan Gel. Walau bagaimanapun, terdapat bukti saintifik yang boleh dipercayai tentang kesan positif ke atas badan selepas penggunaan Titan Gel.

Walaupun Titan Gel dianggap sangat selamat, gejala berikut tidak dapat dikesampingkan sepenuhnya, dalam keadaan yang sangat jarang berlaku (kira-kira 1 kes di 5-6 juta).

1. Insomnia.

2. Jerawat, ruam kulit.

3. Masalah dengan kencing (dengan berterusan setiap hari melebihi 1 tahun).

4. Perubahan emosi.

Sekiranya anda mengalami gejala-gejala ini, hentikan penggunaan ubat ini dengan segera.

Titan Gel: bahan dan formula

Bahan-bahan: Air, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Propylene Glycol, Poloxamer 184, Ekstrak Bunga/ Daun Verbena Officinalis (Vervain), Buah Ekstrak, Menthol, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Natrium Hidroksida.

Titan Gel adalah kompleks bahan semula jadi yang diketahui mempunyai kesan kuat pada tubuh lelaki.

Ginkgo biloba

Pokok ginkgo telah digunakan dalam perubatan Cina selama beberapa ribu tahun serta menyebarkan budaya Barat baru-baru ini. Komponen ini meningkatkan fungsi otak dan meningkatkan impuls saraf yang bertanggungjawab untuk keghairahan seksual.

Ini membantu mengawal tekanan darah dan menjadikan pendirian ini lebih kuat dan stabil.

Ekstrak Tiram

Tiram adalah aphrodisiac terkuat, yang dikenali oleh lelaki selama berabad-abad. Mereka mengandungi banyak zink dan vitamin B6, yang mempercepat sintesis testosteron. Ekstrak tiram akan meningkatkan rangsangan seksual dan menguatkan pendirian.

Ekstrak halia

Mempunyai kesan pemanasan dan vasodilasi. Ekstrak halia meningkatkan libido para lelaki dan wanita. Oleh itu, Titan Gel juga boleh digunakan sebagai pelincir intim sebelum hubungan seksual.

Ekstrak tumbuhan Muira Puama

Tumbuhan ini tumbuh di Brazil dan dikenali sebagai salah satu aphrodisiacs semula jadi yang paling kuat. Ia mempunyai kesan yang baik terhadap keadaan saluran darah.

L-arginine

Ia meningkatkan kualiti darah dan menormalkan peredaran darah vena dan arteri. Asid amino ini merangsang aliran darah ke organ kemaluan dan mempromosikan pemulihan pesat badan selepas melakukan senaman fizikal.

Titan Gel: keputusan

Kebanyakan sumber pengiklanan mendakwa bahawa Titan Gel akan membesarkan zakar anda sebanyak 4sm dalam masa 4 minggu. Tetapi maklumat sebenarnya menunjukkan sebaliknya, terutama ulasan sebenar daripada mereka yang sudah menggunakannya. Sesetengah orang telah mendakwa mereka telah membesarkan zakar mereka sebanyak 7sm. Ada yang menulis bahawa tidak ada kesan sebenar. Oleh itu, lebih baik bergantung kepada kajian klinikal. Mereka mengesahkan bahawa produk itu benar-benar dapat membantu meningkatkan zakar sebanyak 1.5-3 sm (bergantung kepada data awal) dan memperbaiki ereksi dengan merangsang penghasilan testosteron.

Maklumat

Pakej kecil Titan Gel

Nama produk: Titan Gel

Syarikat penghasilan: Hendel LLC.

Laman web produk: https://titangel.com (Bahasa Rusia)

Tawaran Amazon: tersedia (lihat tawaran)

Tawaran GNC: Tidak tersedia

Produk alternatif: Lelaki Tambahan, VigRX & ProSolution

titan gel malaysia

 

Titan Gel, adalah salah satu produk yang paling berkesan untuk kesihatan lelaki. Selain kesan fizikal, rangsangan testosteron dan peningkatan ereksi, ia dapat meningkatkan kesejahteraan mental kebanyakan lelaki dan meningkatkan saiz zakar mereka dengan beberapa sentimeter.

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kesihatan

TUTUP