Titan Gel. Pembesaran zakar dan ereksi stabil hanya dalam 2 minggu

Saiz tidak penting? Ia adalah satu pembohongan! Kenyataan ini dibuat untuk membantu hampir separuh daripada semua lelaki untuk menghilangkan kompleks rendah diri. Sebenarnya, memuaskan wanita dengan zakar kecil adalah agak sukar. Orgasme wanita yang paling sengit dan paling sempurna hanya boleh dicapai dengan lelaki yang mempunyai zakar besar, keras, dan mempunyai panjang antara 15-25 sm.

Menurut statistik, 50% lelaki bimbang dengan saiz zakar mereka. Sekiranya saiz zakar mereka berada di bawah norma, ia boleh menyebabkan masalah dalam kehidupan seks. Selain itu, ia mungkin mengakibatkan keyakinan diri yang rendah, dan pada berikutnya, mempengaruhi kemahiran komunikasi dan kerjaya lelaki tersebut dengan negatif.

Sehingga hanya baru-baru ini ia dipercayai bahawa saiz zakar ditentukan melalui latar belakang genetik lelaki, yang bermaksud bahawa apa yang diberikan kepada lelaki oleh Tuhan akan kekal bersama dia untuk selama-lamanya melainkan jika diubah secara pembedahan. Hanya pada abad ke-21 sahaja yang para saintis berjaya membangunkan kaedah pembesaran zakar yang tidak memerlukan operasi. Ia adalah krim Titan Gel.

Penerangan ubat

Titan Gel adalah ubat untuk pembesaran fisiologi peningkatan zakar dan penambah baikkan ereksi.

Oleh kerana tindakan Titan Gel, zakar akan membesar bukan sahaja panjang tetapi juga dalam lilitan. Selain itu, ubat ini berjaya memulihkan disfungsi erektil dan meningkatkan sensitiviti zakar.

buy titan gel here

Bagaimanakah Titan Gel berfungsi?

Keanjalan badan zakar yang dalam (pembuluh darah kecil) adalah faktor utama untuk saiz zakar. Semakin luas dan lebih anjal adalah pembuluh darah kecil zakar, ia akan menjadi semakin panjang dan yang lebih sengit sensasi-sensasi saat hubungan seksual.

Dengan menembusi jauh ke dalam dinding pembuluh darah kecil zakar, komponen-komponen yang terkandung dalam Titan Gel meningkatkan keanjalannya dan membuatnya renggang beberapa kali lebih luas daripada biasanya apabila zakar menjadi keras. Disebabkan itu, zakar menjadi semakin besar. Selepas suatu masa, saiz maksiat zakar menjadi stabil dan boleh kekal untuk tahun-tahun akan datang.

Kandungan Titan Gel

  • Ekstrak Thistle. Ia meningkatkan peredaran darah dan merangsang penghasilan testosteron. Selain itu, ia membantu pembesaran zakar secara semulajadi dan selamat;
  • Ekstrak maca Peru. Ia merangsang fungsi prostat dan meningkatkan bilangan spermatozoon aktif. Ia mengandungi vitamin dan mikroelemen yang sihat dan penting untuk kesihatan lelaki dan diperlukan oleh badan lelaki pada siang hari;
  • Ekstrak Lichen. Ia melegakan otot zakar, meningkatkan bekalan darah ke pembuluh darah kecil lalu membantu keanjalannya. Selain itu, ia membantu merenggangkan pembuluh darah kecil seluas mungkin;
  • Ekstrak Barrenwort. Ia mempunyai ciri-ciri yang membantu memperluaskan saluran darah, memperbaiki ereksi dan menghalang isu potensi. Selain itu, ia merangsang pengeluaran serotonin, testosteron dan noradrenalin – hormon yang bertanggungjawab untuk kesihatan seksual lelaki;
  • Bahan tambahan yang memudahkan penembusan komponen secara maksimum ke dalam zakar.

Arahan untuk penggunaan

Mengikut maklum balas pelanggan, 50% kejayaan dibantu dengan penggunaan Titan Gel yang betul.

Selepas membeli Titan Gel di kedai online dan sebelum menggunakannya untuk kali pertama, anda perlu menguji diri anda untuk alergi. Letakkan sedikit krim ke siku dan tunggu selama 30 minit. Sekiranya dalam tempoh masa ini anda tidak mengalami apa-apa rasa menyengat, kegatalalan, kerengsaan dan lain-lain gejala yang tidak menyenangkan, anda boleh menggunakan Titan Gel dengan fikiran yang tenang.

Basuh zakar anda dengan teliti dan lap dengan tuala sehingga kering;

Pastikan zakar anda tegang. Ia adalah satu kemestian!

Letakkan sedikit krim ke dasar zakar anda; Sebarkan krim di sepanjang permukaan zakar dengan gerakan seperti urutan yang lembut dari pangkal ke glans zakar (kepala zakar) ;

Teruskan menggosok Titan Gel pada zakar anda dengan mendalam selama 10-15 minit atau lebih sehingga diserap sepenuhnya;

Sekiranya anda boleh, lalukan hubungan seksual dengan segera selepas permohonan krim.

Ulangi prosedur sekali sehari. Ia disyorkan untuk melakukannya pada waktu petang.

titan gel

Keberkesanan Titan Gel

  • Minggu 1. Pembaikan ereksi. Peningkatan sensitiviti zakar. Ejakulasi berlaku lebih lambat daripada biasanya;
  • Minggu 2. Ereksi menjadi lebih stabil dan tahan lebih lama. Selama 2 minggu pertama, zakar tumbuh sekitar satu inci panjang dan lilitan;
  • Minggu 3. Bukan sahaja saiz tetapi juga bentuk zakar anda berubah menjadi betul secara anatomi. Kualiti seks meningkat sebanyak 70%. Sensasi pancutan menjadi lebih sengit dan kuat.
  • Minggu 4. Zakar anda membesar sebanyak 2 “-2.75” maksima. Kesan disfungsi erektis dikurangkan kepada sifar.
Kontraindikasi

Intoleransi individu terhadap komponen; Kerengitan membran mukus (termasuk daripada pasangan anda).

Sila ambil perhatian bahawa Titan Gel BUKAN SUATU KONTRASEPTIF DAN TIDAK MELINDUNGI ANDA DARIPADA PENYAKIT PENYAKIT SEKSUAL.

Titan Gel boleh digunakan bersama dengan kondom dan pelincir.

Di mana anda boleh membeli Titan Gel? Anda boleh membeli Titan Gel di laman web rasmi pengeluar SAHAJA. Mengapa ubat ini tidak dijual di luar Internet dan di laman web lain? Ia tidak dijual di sana kerana risiko tinggi produk palsu yang muncul di pasaran.

Titan Gel tulen dijual dengan diskaun 50% boleh dibeli hanya DI SINI. Membeli Titan Gel daripada penjual lain bukan sahaja boleh menjejaskan bajet anda tetapi juga membahayakan kesihatan anda. Hakikatnya adalah bahawa produk yang dipalsukan boleh diperbuat daripada komponen-komponen yang tidak diperiksa termasuk bahan-bahan berbahaya (alergen dan karsinogen).

Bagaimana anda boleh memesan Titan Gel?

– Klik pautan ini;

– ‎Isikan borang;

– ‎Tunggu panggilan daripada kerani jualan. Tentukan pilihan penghantaran dan pembayaran jika perlu;

– Terima penghantaran dalam masa terdekat. Titan Gel dihantar dalam pakej istimewa yang termasuk dokumentasi jaminan oleh pengeluar dan peniaga.

Titan Gel adalah satu-satunya kaedah TERBUKTI pembesaran zakar anda sebanyak 2 “-2.75” dalam masa yang singkat.

Kami mengesyorkannya!

About AGILAN NADKARNI

Dr Nadkarni graduated as a doctor from University Malaya in the year 2004. Since very early in his career, he found his passion in treating couples with Infertility. Upon being conferred his specialist degree from UK.

Kategori Kecantikan